200tlye SSD

incehesap Gaming gecelerini bekleyip 240 GB SSD alabilirsiniz onun dışında 120 GB da alabilirsiniz tavsiye ettiğim markalar , kingston, corsair, toshiba
Post automatically merged:

corsair m2ydi pardon :D

incehesap Gaming gecelerini bekleyip 240 GB SSD alabilirsiniz onun dışında 120 GB da alabilirsiniz tavsiye ettiğim markalar , kingston, corsair, toshiba

corsair m2ydi pardon :D
200 u gecmein yeter farketmez M2 felan

OzY6gIVCtGyCh1BlQFXEAQYASABEgIiR_D_BwE James Donkey ssd lerini beğenmeyenler çıkabiliyor ben aktif 1 yıldır kullanıyorum oyundan windowsa hepsi ssd de yüklü hiç bir sorunu yok.Banada arkadaşım tavsiye etmişti ve iyikide bunu almışım.Ki bir şey olsa dahi firma 3 yıl birebir değişim garantisi veriyor daha ne olsun :D
2-3 yıl idare etsin yeter laptopa geçiş yapacağım üniversite için

200 u gecmein yeter farketmez M2 felan
https://www.incehesap.com/240-gb-james-donkey-jd240-ssd-disk-fiyati-38641/ James Donkey ssd lerini beğenmeyenler çıkabiliyor ben aktif 1 yıldır kullanıyorum oyundan windowsa hepsi ssd de yüklü hiç bir sorunu yok.Banada arkadaşım tavsiye etmişti ve iyikide bunu almışım.Ki bir şey olsa dahi firma 3 yıl birebir değişim garantisi veriyor daha ne olsun :D

SSD kronik sorunlu ama, o nedenle 3 yıl değişim var.
hocam doğrudur ama arkadaşım 3 yıllık kullanıcısı ben 1 yıldır kullandım. Hepsinde sorun olacak diye bir şey yoktur bence :D

Geri