2010 2011 Şampiyonu Sizce kim?

EKRHN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,542
Arkadaşlar biliyorsunuz ki fb 2010 2011 sezonu şampiyonu olduğu açıklandı evet bu bir kaç ay önce açıklandı ama ben sormak istiyorum size fb şike yapıp mı kazandı yoksa hakkı ile mi kazandı?
Bence bu bir kumpas ama gerçekten fb şike yaparak kazandıysa kupayı o kupa burunlarından gelsin inşallah ve fb bir daha hiç şampiyon olamasın.(fb liyim)

Arkadaşlar biliyorsunuz ki fb 2010 2011 sezonu şampiyonu olduğu açıklandı evet bu bir kaç ay önce açıklandı ama ben sormak istiyorum size fb şike yapıp mı kazandı yoksa hakkı ile mi kazandı?
Bence bu bir kumpas ama gerçekten fb şike yaparak kazandıysa kupayı o kupa burunlarından gelsin inşallah ve fb bir daha hiç şampiyon olamasın.(fb liyim)
Anlayamıyorum tek biz mi şike yapıyoruz.
Hiç bir takım suçlanmıyor bi fener şikeci senelerce tamam yapmıştır yapmamıştır demiyorum da diğerleri de sütten çıkma ak kaşık değil.

Bir Galatasaraylı olarak şampiyon Fenerbahçe'dir diyorum. Çünkü ben ona buna bakmam. Resmiyette kimin ne başarısı varsa ona bakarım.

Kupa müzede olduğu için fazla konuşmaya gerek yok yani.

benim kafam yok konusu

Anlayamıyorum tek biz mi şike yapıyoruz.
Hiç bir takım suçlanmıyor bi fener şikeci senelerce tamam yapmıştır yapmamıştır demiyorum da diğerleri de sütten çıkma ak kaşık değil.
Kesinlikle katılıyorum.

Hocam hala daha ts liler kabullenmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü hala Fenere şikeci diyorlar.
Fener şikeci olabilir tamamda o sene ne yaptığı belli değil

benim kafam yok konusu
Burada futbol konuşuyoruz ayrıca böyle düşünüyorsan konuya girme ve mesaj kasmaya çalışma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fener şikeci olabilir tamamda o sene ne yaptığı belli değil
Hocam bence fenere kumpas kuruldu zaten fenerbahçe nin çok iyi oyuncuları gitti bu yüzden de eski fener hiçbir zaman olmadı.

Geri