piyasaya cagiricak kralBalıkesir noldu?
s400 tekler hocam S classe farklı bir araba zaten onu almak çok daha mantıklı benceBakmadım ama 2018 civarıdır
E200 2023 vardı zaten s classa benziyordu baya sıkıldım birde limitör var hepsinde 250 üstü çıkmıyor.s400 tekler hocam S classe farklı bir araba zaten onu almak çok daha mantıklı bence
Sen nerde oturuyorsun pekipiyasaya cagiricak kral
Piyasa yaparken baba arabası gibi duruyor kanka ya yeni X1 m sport vardı siyah 2023 herkes bakıyordu bi yere giderken aynı arabanın lansman rengi olanını aldım kimse bakmıyor. Renk olayı çok fark ettiriyor XC90 da baya ağır baba arabasıKnk araçtan ne istediğine bağlı olarak değişir
Volvo xc90 da çok severim ben ama porsche panamera ayrı bir olay ya
Hocam bence panamera size yakışır o zaman bende bmw nin suv modellerini hiç sevmiyorum ya yeni kasaları gene iyi ama benim de o hoşuma gitmiyorPiyasa yaparken baba arabası gibi duruyor kanka ya yeni X1 m sport vardı siyah 2023 herkes bakıyordu bi yere giderken aynı arabanın lansman rengi olanını aldım kimse bakmıyor. Renk olayı çok fark ettiriyor XC90 da baya ağır baba arabası
Yeni X1 m sport 2023 yaz bu yeni kasa. 7 seri ile aynı iç donanıma sahip bende eski kasasını sevmiyorum ama bu bir başka yaHocam bence panamera size yakışır o zaman bende bmw nin suv modellerini hiç sevmiyorum ya yeni kasaları gene iyi ama benim de o hoşuma gitmiyor
Hocam biraz tüyo verirmisinz hangi hisselere yatırım yapmalıyızBen abimden otlanan virüsüm doğruya doğru ama genel olarak ben de borsa ile uğraşıyorum evimde.
Sermaye ve bu sermayenin riske atılacak kısmı ne kadar bunları bilmem gerekiyor ayrıca uzun vadede beklermisin yoksa sabırsız birimisin bunlarda önemli.Hocam biraz tüyo verirmisinz hangi hisselere yatırım yapmalıyız
Hocam boşver beni ben öylesine sordum da şey dicem geçenlere biriyle tanışmıştım adam bana SASA diye bir şey diyordu uzun vadede iyi kazandırıcak diyorduSermaye ve bu sermayenin riske atılacak kısmı ne kadar bunları bilmem gerekiyor ayrıca uzun vadede beklermisin yoksa sabırsız birimisin bunlarda önemli.