Neler Yeni

2010 Porsche Panamera V8 vs 2023 XC90

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
Hocam boşver beni ben öylesine sordum da şey dicem geçenlere biriyle tanışmıştım adam bana SASA diye bir şey diyordu uzun vadede iyi kazandırıcak diyordu
Sasa da iyi hisse ama THY gibi ileride büyük yatırım yapamaz ve şuan Matrix vb botların crit attığı hisse.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
XC90 bence ciddi bir araba. Porsche kadar kendini gösteremiyor diye düşünüyorum. Yan yana koysan benim ilgimi porsche çeker

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
XC90 bence ciddi bir araba. Porsche kadar kendini gösteremiyor diye düşünüyorum. Yan yana koysan benim ilgimi porsche çeker
Arabayı aldığımda yan yana koyar çekerim. Size hak veriyorum çok ciddi araba ve genç işi değil 😁

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arabayı aldığımda yan yana koyar çekerim. Size hak veriyorum çok ciddi araba ve genç işi değil 😁
Anlatmak istediğimi söylemişsin. Araba kendini gösteriyor ben buradayım diyor ama ciddi söylüyor.
W140 kasa misali

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
13 yaşındaki bir arabayı hangi firma kiralatır ki? troll gibi geldi konu
Kurumsal firmalarda 2022 den aşağı araba yok zaten ama onlarda Porche gibi arabalar çok nadir oluyor. Normal kiralana yerlerinde lüks arabalar eski olabiliyor ayrıca fotoğraf görmek isterseniz size arabalari gösterebilirim 👍

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Sasa da iyi hisse ama THY gibi ileride büyük yatırım yapamaz ve şuan Matrix vb botların crit attığı hisse.
Hocam konuyla alakasız hisse önerebilir misiniz? 😁 ben yüklü girmem fazla anlamam ama europowerin ilerde 300 üstüne çıkacağını öngörüyorum başka ne dersiniz sizce

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
Hocam konuyla alakasız hisse önerebilir misiniz? 😁 ben yüklü girmem fazla anlamam ama europowerin ilerde 300 üstüne çıkacağını öngörüyorum başka ne dersiniz sizce
Enerji şirketleri uzun vadede mutlaka alınması gereken hisselerde başı çeker çünkü doğal enerjiye her geçen gün yeni yatırımlar yapılıyor. Ayrıca THY öneriyorum zaten benim portföyde var şuan. Bir hissede kazanmak istiyorsan kumbara mantığı ile hareket etmelisin yani attığın parayı çekmeyeceksin uzun süre orada duracak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar haftalı kirası?
Günlük 9k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,330
Üyeler
164,648
Son üye
AlerrOsu