Gerçekten çok iyi. Oynadım. Yeni oyun çıkarmalarını bekliyorum...life is strange serisi çok iyidir, tavsiye ederim
Bi indirip bakayımMetro'da aksiyon ve korku dengesi mükemmeldir. Şans verin derim.
Hocam hikayesi gayet akıyor oyunun korku kısmına gelirsek ben pek korku oyunu oynayamam ama bitirebilmiştim.Cyberpunk ve Dying light oynadım. Metro oynamak istiyorum da bir iki video izledim oyun çok zor ve korkunç geldi nedense
Witcheri sevmedim. Craysisi komple bitirdimThe witcher 3, Crysis serisine bakabilirsiniz.
Days gone teması nedir?Days gone ac unity rdr2 uncherted 4 the last of us
Tüm seriyi oynadımtomb raider
metro exodus, horizon zero dawn bu iki oyuna bakacağımdyibg light 1 ve 2, metro exodus, the witcher 3, god of war, horizon zero dawn
gamepad varsa horizom zero dawn keyifli oluyormetro exodus, horizon zero dawn bu iki oyuna bakacağım
Witcher 3 en iyi oyundur bana göre 15 saatten sonra açılıyor kesin şans ver.Witcheri sevmedim. Craysisi komple bitirdim
Days gone teması nedir?
Tüm seriyi oynadım
metro exodus, horizon zero dawn bu iki oyuna bakacağım
beyond two souls, last of us, mafia serisi, tomb raider serisi.Oynayacak oyun bulamıyorum...
2010 sonrası hikayeli oyun önerebilir misiniz?
Bence Mafianin Definitive Editionı oynanır hocam bir bakın.Mafia hariç gerisini oynadım.
Epic games te mafia 2-3 indirimde 15₺ biri 12-13₺ biriMafia hariç gerisini oynadım.