Seyfo Dayı
80+
R A P O R L A N D I NKudurr
R A P O R L A N D I NKudurr
Şike falan yok. Git ötede ağla. Beşiktaş sezon boyu açık ara en iyi top oynayan takımdı.Bu şikelerle tabii olur basmış parayı lig bitene kadar paraları bitmesse iyidir
Dogru hakemler çok eyyamcı takimlarin çogunun sucu yok butun hakemler eyyamciTürkiye'de futbolun kalitesi çok düştü. Leş gibi maçlar dönüyor. Umarım düzelir. Beşiktaş'a şampiyonluğu hayırlı olsun.
Olm konu çok boş laŞAMPİYON BEŞİKTAŞ DEMİŞTİ DERSİNİZ....
Şuana kadar hakkıyla oynadı, ama şu maçta hele ilk 3 gol yani resmen basmış parayıŞike falan yok. Git ötede ağla. Beşiktaş sezon boyu açık ara en iyi top oynayan takımdı.
Şampiyon takim kiskaniliraLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş
< ̄`ヽ、 / ̄>
ゝ、 \ /⌒ヽ,ノ /´
ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
> ,ノ
∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ
Para verse böyle olmazdı. Böyle göstere göstere şike yapılmaz mantıken, Hatay dökülüyordu. Hatay son haftalarda da iyi değil.Şuana kadar hakkıyla oynadı, ama şu maçta hele ilk 3 gol yani resmen basmış parayı
Paramız olsa borcumuzu oderiz salatasaray gibi mener gibi paramiz yok bizim 18 transfer yapamiyoruzŞuana kadar hakkıyla oynadı, ama şu maçta hele ilk 3 gol yani resmen basmış parayı
Bu kadarda kötü oynanmazPara verse böyle olmazdı. Böyle göstere göstere şike yapılmaz mantıken, Hatay dökülüyordu. Hatay son haftalarda da iyi değil.
ne yapacam şimdi bjk şampiyon oldu diye senle mi tartışacam Banane knk şampiyonluktan primmi alıyorum. Kim olursa olsun ben futbolu zevk aldığım için izliyorum.ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ DEMİŞTİ DERSİNİZ....
Uyarın h.o.Paramız olsa borcumuzu oderiz salatasaray gibi mener gibi paramiz yok bizim 18 transfer yapamiyoruz
Olsun kardeşim ben fenerbahçeliyim inşAllah olur, çok umrumda değil futbolŞampiyon takim kiskanilir