Neler Yeni

2020 de samsung galaxy a9 alınır mı?

Patates0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Halil Samet aydın
Acikcasi ben hicbir şikayete rastlamadim ayrica ghost screen 1000de 1 olan birsey kronik degil kimde gorduysen onun sansina oyle denk gelmistir sahsen benim kardesimde var suan sorunsuz kullaniyor bende de mi 8 se var 1 yildir sorunsuz kullaniyorum aslinda siz buraya oneri almaya degil kendinizi tatmin etmeye gelmissiniz bence cogu seye onyargili bakiyorsunuz ben sahsen ayni performansi alabileceğim daha ucuz modeli tercih ederim zengin degilim sonucta ki bunu xiaomi cok guzel yapiyor ucuz ve performansli gayet de memnunum sahsen yinede size kalmis kendi tercihiniz
benimde sizin dediginiz gibi fazla bütcem yok ve ben genel olarak xioami ye ön yargılıyım cünkü daha ülkenizde yeni bir marka evet ucuz fiyatlara cok iyi telefonları var ama samsung da kendisini kanıtlamıs ve cocuklugumuzdan beri herkesin tanıdıgı bir marka oldugu için bana daha cok guven veriyor

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Ha illada samsung alicam diyorsaniz m30s e bakin derim hem bataryasi daha yuksek hemde islemci yonunde 10nm islemci kullaniyor yani bataryasi a9a gore her türlü daha cok gidecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde sizin dediginiz gibi fazla bütcem yok ve ben genel olarak xioami ye ön yargılıyım cünkü daha ülkenizde yeni bir marka evet ucuz fiyatlara cok iyi telefonları var ama samsung da kendisini kanıtlamıs ve cocuklugumuzdan beri herkesin tanıdıgı bir marka oldugu için bana daha cok guven veriyor
O zaman samsung m30s alin derim a9dan daha iyi cunku

Buyur yine karsilastirmasi https://www.epey.com/akilli-telefon...7/samsung-galaxy-a9-2018_samsung-galaxy-m30s/

Eğer çok para vermiyim diyorsaniz sahibindende kayıtlı olarak aynı modeller daha ucuza mevcut tabi yine karar sizin

Patates0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Halil Samet aydın
Ha illada samsung alicam diyorsaniz m30s e bakin derim hem bataryasi daha yuksek hemde islemci yonunde 10nm islemci kullaniyor yani bataryasi a9a gore her türlü daha cok gidecektir

O zaman samsung m30s alin derim a9dan daha iyi cunku

Buyur yine karsilastirmasi https://www.epey.com/akilli-telefon...7/samsung-galaxy-a9-2018_samsung-galaxy-m30s/

Eğer çok para vermiyim diyorsaniz sahibindende kayıtlı olarak aynı modeller daha ucuza mevcut tabi yine karar sizin
sagol un m30s in işlencisi daha güçlü değilmi yani daha performaslı ve coğu oyunu oynatacak düzeydemi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
sagol un m30s in işlencisi daha güçlü değilmi yani daha performaslı ve coğu oyunu oynatacak düzeydemi
Evet oyunlari rahatlikla oynarsiniz fakat xiomiye on yargili bakmasaniz redmi note 8 1.6kya var m30s ile ayni performansa sahip m30s 1.88k ama m30s gayet iyi telefon yinede alinabilir

Patates0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Halil Samet aydın
Evet oyunlari rahatlikla oynarsiniz fakat xiomiye on yargili bakmasaniz redmi note 8 1.6kya var m30s ile ayni performansa sahip m30s 1.88k ama m30s gayet iyi telefon yinede alinabilir
tekrardan sağolun

Top Bottom