Neler Yeni

2020 YILI İPHONE 6 & 6S Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
GöktuğAKSULAR
Arkadaşlar selamlar bir tanıdıgımın dükkanı var 2. el ve teşhir telefonlar satıyor , corona zamanında teşhir cok almak istemiyorum alırsam temizlerim vs. Hocalarım ben oyun oynamam , fotoğraf çekmem kendi makinem var. Sadece sosyal medyada takılırım (günde 2 saat) onun dısında arama vs yaparım. İphone 6 suanda 1200 TL hiç bozuk birseyi yok telefonları gördüm denedim 6s 1500 TL onunda hıcbır sıkıntısı yok sizce alınır mı? ? max 1 yıl kullanacagım ondan sonra bir yerden para gelicek ve m30s tarzı telefon alacagim. (NOT: Arkadaşlar bazen sosyal medya bile kullanmıyorum suandaki şasesi bile yamuk olan telefonumu attım3 gundur elektirik bile vermiyorum :D)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alınmaz, çok para istiyorlar

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Alınmaz. iPhone 8 serisi aşağısı alınmaz artık, o da zaten ikinci el olarak tercih edilmeli bana kalırsa.

106410

80+ Silver
1300 TL olan telefonların fiyatı şuanda 2000 TL olmuş durumda. Daha iyi bir öneriniz var mı o zaman arkadaşa? Bence fiyatta biraz pazarlık yaparak alınabilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İkinci elde Oneplus 5 gibi cihazlar var. İnan bana iPhone 7'den bile çok daha hızlı cihazdır, istediğiniz kıyaslamasını izleyin.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Arkadaşlar selamlar bir tanıdıgımın dükkanı var 2. el ve teşhir telefonlar satıyor , corona zamanında teşhir cok almak istemiyorum alırsam temizlerim vs. Hocalarım ben oyun oynamam , fotoğraf çekmem kendi makinem var. Sadece sosyal medyada takılırım (günde 2 saat) onun dısında arama vs yaparım. İphone 6 suanda 1200 TL hiç bozuk birseyi yok telefonları gördüm denedim 6s 1500 TL onunda hıcbır sıkıntısı yok sizce alınır mı? ? max 1 yıl kullanacagım ondan sonra bir yerden para gelicek ve m30s tarzı telefon alacagim. (NOT: Arkadaşlar bazen sosyal medya bile kullanmıyorum suandaki şasesi bile yamuk olan telefonumu attım3 gundur elektirik bile vermiyorum :D)
2. Telefonum 6s 4 sene kullandım hala çalışıyor bi sıkıntısı yok alabilirsin bence

106410

80+ Silver
İkinci elde Oneplus 5 gibi cihazlar var. İnan bana iPhone 7'den bile çok daha hızlı cihazdır, istediğiniz kıyaslamasını izleyin.

Peki bu fiyat bandında bulabilecek mi o telefonu, ayrıca elden kontrol etme şansı da varmış arkadaşın. O kadar kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum iPhone 6-6s cihazlarının.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1200-1600 TL arasıydı buralarda, eğer coşmadılarsa :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
GöktuğAKSULAR
Abi zaten tanıdıgım yani 1000 TL ye rahat dusururum sence o fiyatlara alınmazmı ? Bu arada abi dedigim gibi sadece arama yapmak ıcın alacagım 1 yıl kullanacagım max. (Ayna karsısında foto çekilmek için değil :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu fiyat bandında bulabilecek mi o telefonu, ayrıca elden kontrol etme şansı da varmış arkadaşın. O kadar kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum iPhone 6-6s cihazlarının.
bende öyle düşünüyorum zaten sadece arama yapacagım kendı foto makinem var 1 yıl kullanacagım max.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dostum parana yazık. Bu devirde o ekrana sahip telefona para verme...

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
GöktuğAKSULAR

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sen kafana koymuşsun bize soruyorsun dostum. Ne yapsak fikrin değişmeyecek daha ne anlatabilirim?

Top Bottom