RefX
80+ Gold
Dahası
Gıgabyte ve MSI arasında kaldım ama oyumu MSI den yana kullandım.
MSI'yın bazı anakartları (B450 Tomahawk gibi) fiyatına göre VRM'leri çok iyi olduğu için onu seçtim fakat böyle markaların (özellikle MSI) bazı B450 anakartları resmen A320'den kopyala yapıştır, yani VRM'leri A320'deki gibi oluyor. 2. seçenek sunsalardı B450M S2H'ın F/P olması sebebiyle Gigabyte derdim.
Ben de biliyorum aslında, S2H gibi anakartlar demek istemiştim. Aorus anakartlar hoşuma da gidiyor.Bi anakart için marka seçilmez Asrock Msi.
Fikrimi belirttim. Anakartlar hakkında çok bilgili de değilim. Oyumu Gigabyte'dan yana kullandım. Bu arada bildiğim kadarıyla X570 Aorus da kaliteli bir modelmiş Videoyun kullanıyordu sanırsam.Sırf bi anakart için Gigabyte demeyin ya.
Siz neyden yana kullandınız acaba çok merak ettim. Herkes için bir model için seçilmez diyorsunuz.Bi anakart için marka seçilmez Asrock Msi.
Aorus dedikçe aklıma en üst seviye b550 olan b550 aorus extreme gelir.Ben de biliyorum aslında, S2H gibi anakartlar demek istemiştim. Aorus anakartlar hoşuma da gidiyor.
Asrock ve msı demek isterdim asrocka verdim yanlışlıkla ilk tercihim MSI sonra asrock.Fikrimi belirttim. Anakartlar hakkında çok bilgili de değilim. Oyumu Gigabyte'dan yana kullandım. Bu arada bildiğim kadarıyla X570 Aorus da kaliteli bir modelmiş Videoyun kullanıyordu sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz neyden yana kullandınız acaba çok merak ettim. Herkes için bir model için seçilmez diyorsunuz.
b450ms2h 2020 ürünü mü sanıyorsun?B450M S2H düşük bütçelerle çok fazla tercih edildi. Ben Gigabyte dedim.