Kimsenin sesi çıkmaz o oyunlara.Bu sefer neden Cold War yok, Avengers yok denecekti
Kimsenin sesi çıkmaz o oyunlara.Bu sefer neden Cold War yok, Avengers yok denecekti
tlou var abi bas işteYa çok eksik var listede ve hak etmeyen oyunlar konulmuş. Çok triggerlandım.
Ama Hades.tlou var abi bas işte
Ama listedeki oyunların %90 ı hak etmiyor ki listede olmayı.Ya liste kısıtlıydı. AAA oyunlara yer vermek istedim.
Bak Fark ettiysen, RE 3, Ghost Of Tsushima, Marvel's Avengers ve Half Life Alyx e kimse oy vermemiş. Çok rekabet barındıran bir liste değil. Yakıştıramadım.Ama ne yapayım şimdi? Seveni var, sevmeyeni var.
TLOU 2 'ye oy verenler, Doom Eternal, Ori oyununu listeye eklesem onları mı seçeceklerdi?Bak Fark ettiysen, RE 3, Ghost Of Tsushima, Marvel's Avengers ve Half Life Alyx e kimse oy vermemiş. Çok rekabet barındıran bir liste değil. Yakıştıramadım.
Marvel's Avengers, Ghost Of Tsushima, Bannerlord, Miles Morales, Half Lixe Alyx, Re 3, Cod Cold War ve Valhalla da Yılın Oyunu denilecek kadar iyi değil. Hatta vasatlar. Ama listedelerTLOU 2 'ye oy verenler, Doom Eternal, Ori oyununu listeye eklesem onları mı seçeceklerdi?
"Yılın oyunu" denecek kadar iyi değiller bence Doom ve Ori.
Beni mi sınıyorsun?Marvel's Avengers, Ghost Of Tsushima, Bannerlord, Miles Morales, Half Lixe Alyx, Re 3, Cod Cold War ve Valhalla da Yılın Oyunu denilecek kadar iyi değil. Hatta vasatlar. Ama listedeler
İstesen de silemezsin ki.Beni mi sınıyorsun?
Konuyu silmek istiyorum şu an.