2020'de RX 570 alınır mı?

Kullanım amacıma göre RX 570 alınır mı?

• Oy kullanan toplam üye
    26

ifatxh

80+
Reaksiyon skoru
192
2020 yılında (hatta neredeyse 2021'e gireceğiz) RX 570 ekran kartı alınır mı? Kullanım amacı oyun değil, BASİT 3D ve GELİŞMİŞ 2D (yani yapacağım 3D oyunlar çok gelişmiş olmayacak) oyunlar yapacağım. Yeterli midir?

Bence sıfır olarak almak pek mantıklı değil. İkinci elde düşünülebilir. Ama sıfır fiyatı aşırı saçma şu an. Yakın fiyatlara daha güçlü alternatifleri var.

2020 yılında (hatta neredeyse 2021'e gireceğiz) RX 570 ekran kartı alınır mı? Kullanım amacı oyun değil, BASİT 3D ve GELİŞMİŞ 2D (yani yapacağım 3D oyunlar çok gelişmiş olmayacak) oyunlar yapacağım. Yeterli midir?
rx 570 alıcaksan 8 gb almanı tercih ederim ben bilgisayarımda onu kullanıyorum çoğu oyunu oynatıyor hatta çöğu değil bütün oyunları neredeyse

Sıfır alma bence 2. el daha iyi bide mining yapıcaksan en iyi kart o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rx 570 alıcaksan 8 gb almanı tercih ederim ben bilgisayarımda onu kullanıyorum çoğu oyunu oynatıyor hatta çöğu değil bütün oyunları neredeyse
birinin rx 570 8 gb parası varsa gitsin 580 alsın daha iyi

Benim kullanım amacım oyun olmayacak. Bahsettim zaten konuda.

Sıfır olarak mantıklı değil. 2.el ve bütçe az ise olabilir.
Ancak artık sıfır olarak alınması gereken bir kart değil bana göre.
Ancak yapacağın işler için uygun olur mu bilmiyorum :)

Ikinci el daha ucuza bulabilirsen alınır bence.
Ama eğer sıfır almak istiyorsan ve 1500 u hic gecmiyorsan alınır

Kullanım amacımı yukarıda belirttim. Buna uygun 1300 TL bütçeli bir ekran kartı var mı?

sıfır alınmaz alınıcaksa 2.el alın

0 alınmaz biraz daha fiyat arttırınca 1650s var 2.el bakın derim alacaksanızda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,199
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri