BIOSTAR RX 570 alınır mı?

Bu testten bir şey anlaşılmaz sıcaklık değerini göstermiyor. Adetli satıyor yüksek ihtimal miningli zaten. Arkadaşında hiç satası yok gibi herkese hayır demiş, ben 2500'e xfx 580 sattım miningsiz. Bence 2500 teklif et.
Mining riski varsa MSI RX 5500 xt mech iç 4gb mantıklı olmaz mi

Mining riski varsa MSI RX 5500 xt mech iç 4gb mantıklı olmaz mi
Bu fiyatlarda bulabiliyorsan olur neden olmasın. Elden almak zorunlu mu hocam param güvende ile başka şehirlerden uyguna kartlar bulabiliriz

Bu fiyatlarda bulabiliyorsan olur neden olmasın. Elden almak zorunlu mu hocam param güvende ile başka şehirlerden uyguna kartlar bulabiliriz
Param güvende hakinda gram bilgim olmadigi için bakmıyorum birde RX 5500 xt 2800 tl diyecektim ki malesef satılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende gerçekten guvenilirse neden olmasın

Param güvende hakinda gram bilgim olmadigi için bakmıyorum birde RX 5500 xt 2800 tl diyecektim ki malesef satılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende gerçekten guvenilirse neden olmasın
Hocam satıcı için bazen sıkıntılı olabilir. Adam sipariş veriyor ürünü bozuyor takarken beceremiyor ürünün bozuk diyip iade ediyor satıcının başına kalıyor. Alıcı için güvenilir eline geçtiği gibi 2 gün süren var test etmek için kafana yatmazsa koşulsuz iade ediyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Hocam satıcı için bazen sıkıntılı olabilir. Adam sipariş veriyor ürünü bozuyor takarken beceremiyor ürünün bozuk diyip iade ediyor satıcının başına kalıyor. Alıcı için güvenilir eline geçtiği gibi 2 gün süren var test etmek için kafana yatmazsa koşulsuz iade ediyorsun.
İyiymiş o zaman

Sağ olun hocam satılmaz ise ayın 1 inde almayı planlıyorum
Satılırsa yine bulursun başka. 2300-3500tl filtrelere, yalnızca param güvende seç bir sürü 580 var. Bulabilirsen 5500xt al mining için fazla tercih edilen bir kart değil. Rx580 miningsizini bulmak biraz zor.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Geri