2021-2022 Anı Defteri

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
Herkes 2021'i bir cümle ile özetlesin cümlenin uzunluğu size kalmış. Benim için liseye geçtim yeni arkadaşlar edindim LGS'ye daha fazla çalışabilirdim fakat gittiğim lise iyi bir lise ve herkesin dediği 2020 fragman 2021 daha kötü olacak dedikleri kadar olay yaşamadım, sakin ve normal bir yıl olarak geçti dershane anılarım da çok iyi geçti dershane arkadaşlarıyla hep o ana dönmek istiyorum fakat mümkün değil ortaokul arkadaşlarımı da özlüyorum hep.

Bu yıl "okulda arkadaşım olmayacak, kilo veremeyeceğim, bilgisayarım olmayacak" diyordum ama hepsi oldu.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: rech
Lisenin en önemli şeyleri yaşadığın sene 10 değil 11 dir aslında çoğu kişide böyle oluyor genelde. Senenin özetini de şöyle açıklıyım. Yine diğer senelerden farklı olmayan leş gibi bir sene olarak geçti

Lisenin en iyi yılında anksiyetem çıktı ama bunun dışında 8/10 bir yıldu

• Beğen
vasatın üstü

• Üzgün
Lise lise lise diyip durdular ortam süper gibi şeyler ne yazıkkı sadece 9 un yarısını gittim şuan 11 . Sınıfım bu yılı okuduktan sonra da full ders zaten.liseyi dolu dolu yaşıyamadım ne yazıkkı

9.sınıf güzeldi dersten 5dk önce uyanıyodum agalarla dcden konuşuyorduk şimdi 10.sınıfım gece yatıyorum karanlık sabah kalkıyorum karanlık ne anladım bu işten.

Açıkçası hayatımın anlamını çözdüğüm sene diyebilirim hiçbir amacım yok gibiydi bir sürü hobiye başladım,çok sessiz ve asosyal bi çocuktum artık herkes tarafından umursanıp sayılıyorum,aşk gibi gereksiz işlerle kafamı yormamayı öğrendim,vücudumu şekile soktum,kendimi sanal hayattan çok sosyal hayatıma odakladım,diksiyonumu düzeltmeye çalışıyorum şu an da kısacası en verimli senelerimden biriydi diyebilirim. :)

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri