Bir arkadaş bizim burdaki köylere fiber çekme çalışmaları başladı demişti.Eğer doğruysa bir imkansızı başarıyor olabilirler.Arkadaşlar geçenlerde 2021'in sonuna kadar tüm Türkiye'nin %90 nına fiber altyapı gelecekmiş sizce bu mümkün müdür.
Hulk gerçekse eğer mümkündür.Arkadaşlar geçenlerde 2021'in sonuna kadar tüm Türkiye'nin %90 nına fiber altyapı gelecekmiş sizce bu mümkün müdür.
Şehirlere çekmeden köylere fiber mi çekmeye başlamışlar.Bir arkadaş bizim burdaki köylere fiber çekme çalışmaları başladı demişti.Eğer doğruysa bir imkansızı başarıyor olabilirler.
valla bilmiyorum ben duyduğumu söyledim.Şehirlere çekmeden köylere fiber mi çekmeye başlamışlar.
Bazı köyler şehirlerden daha merkezi konumda oluyor. Mesela Kocaeli'nin bir köyü herhangi bir doğu ilinden daha merkezi konumda.Şehirlere çekmeden köylere fiber mi çekmeye başlamışlar.
Köyden kastettiğim şey o değil popülasyonun yüksek çok yüksek olduğu bölgeler dsl hizmeti bile geç getiriyorlarken normal standart yerlere fiber getirmeleri imkansız.(İstisnalar hariç)Bazı köyler şehirlerden daha merkezi konumda oluyor. Mesela Kocaeli'nin bir köyü herhangi bir doğu ilinden daha merkezi konumda.
Türkiye'ye fiber altyapı gelmesi = Hulk'un gerçek olma ihtimali.Arkadaşlar geçenlerde 2021'in sonuna kadar tüm Türkiye'nin %90 nına fiber altyapı gelecekmiş sizce bu mümkün müdür.
sırf internet geldi diye oy mu atıcaksın gerçektenBence mümkün değil fakat eğer olursa benim oyumu alma ihtimalleri artar.
Mesele internet değil, çalışıp çalışmamaları.sırf internet geldi diye oy mu atıcaksın gerçekten