Neler Yeni

2021 yılında PS4 Pro hala alınır mı?

Sami Järvi

80+ Silver
series s çok daha mantıklı karar olacaktır ps4 pro almazdım çok pahalı piyasası

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çok para bee. :( PS5 hayallerimi biraz erteleyebilirim. PS4 Pro daha mantıklı geliyor. :D
ps4 proyu da sıfır alma. o kadar paraya değmez. ikinci el almak daha mantıklı. sıfır alacağına series s alırsın.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
ps4 proyu da sıfır alma. o kadar paraya değmez. ikinci el almak daha mantıklı. sıfır alacağına series s alırsın.
Araştırırım zaten. Kendi yaşadığım yerde temiz kutulu faturalı garantili bişe bulursam 2.el de alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şeytan diyor sat pc yi ekle üstüne git al ps5 + oyun vs ama PC siz de yapamam ya :D
series s çok daha mantıklı karar olacaktır ps4 pro almazdım çok pahalı piyasası

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Araştırırım zaten. Kendi yaşadığım yerde temiz kutulu faturalı garantili bişe bulursam 2.el de alabilirim.
en temizi 2. elde 3000den fazla etmez aklında bulunsun. normal ps4 slimler de 2300tl civarına bulunur.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
en temizi 2. elde 3000den fazla etmez aklında bulunsun. normal ps4 slimler de 2300tl civarına bulunur.
Şöyle ps4 ten bıkmış yanında bol oyun hediye edecek bir satıcı yakalamam lazım :D önemli değil 300 500 fazla alalım ama yanıda oyunu bol olsun. Teşekkür ederim öneriler için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şeytan diyor sat pc yi ekle üstüne git al ps5 + oyun vs ama PC siz de yapamam ya :D
üzerine ekleyecek paran varsa stoklar düzelince ekran kartını güncelle. ben pcde oynamayı daha çok seviyorum. özel oyunları oynmak için de yeni nesil konsol çıkmaya yakın, fiyatlar düşünce alıyorum bir playstation. özel oyunları oynuyorum. önümüzdeki 3-4 sene ps5 almayı düşünmüyorum mesela. hele bi slim ve pro modelleri çıksın da.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
PS4'ün genel olarak en fazla 2-3 yıl ömrü var. Ondan sonra oyun çıkmayacaktır. Pro olan modeli hâlâ alınır ama benim gözümde.
Bence alınır 5 yıl rahat götürür diye düşünüyorum Ps4 pro eski bir konsol değil ve başarılı
xbox ea accses üyeliği ile zaten çok güzel oyunların kilidi açılıyor ps de çok daha fazla var ama xbox da az değil ben 3 yıldır kullanıyorum .
Arkadaşlar bir de şunu sorayım. PS4 PRO kırık model falan diyorlar. Sizce hangisini almak mantıklı? Kırık model + sı - si ne? Hangisini almak mantıklı? Kırık olunca garanti servsinie dahil oluyor mu?

TALHA MURAT

80+ Silver
Arkadaşlar bir de şunu sorayım. PS4 PRO kırık model falan diyorlar. Sizce hangisini almak mantıklı? Kırık model + sı - si ne? Hangisini almak mantıklı? Kırık olunca garanti servsinie dahil oluyor mu?
Kırık model sıkıntılı bi kaç sene içinde elinde kalma olasılığı var içinde crack oyunlar yükleniyor .

KlausM

80+ Silver
Bence Alınır Ps5 Oyunlarıda Zaten (Ps4 Pro)'da Oynana Bilicek.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Kırık olduğu zaman garanti dahili olmuyor ve online içeriklere erişim sağlayamıyorsunuz.

Artısı da oyunlara para vermeden korsan bir şekilde erişebilmeniz.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kırık olduğu zaman garanti dahili olmuyor ve online içeriklere erişim sağlayamıyorsunuz.

Artısı da oyunlara para vermeden korsan bir şekilde erişebilmeniz.
Ozaman geç ya bana göre değil. Online oynamadıktan sonra napacam konsolu. Teşekkürler.

Top Bottom