Neler Yeni

2021 yılında PS4 Pro hala alınır mı?

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Arkadaşlar PS5 almaya değer mi? Yani PS4 alıp o kadar oyuna falan para yatırıp sonra da 2-3 yıl sonra çöp olsun da istemiyorum ordan kararsızım. Yani Biraz geç alıp ps5 alabilirim. Değer mi yani?
PS5 hiç kullanmadım dostum ancak çıkalı 6 ay olduğu için bence uzun süre götürür gibi geliyor

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Arkadaşlar PS5 almaya değer mi? Yani PS4 alıp o kadar oyuna falan para yatırıp sonra da 2-3 yıl sonra çöp olsun da istemiyorum ordan kararsızım. Yani Biraz geç alıp ps5 alabilirim. Değer mi yani?
PS5 oyunlarına para verebilecek iseniz alın. Ben XBOX Series X öneririm ama PS5 yerine. Çok daha güçlü ve özellikleri bol bir konsol. Özel oyun istiyorsanız PS5 de alınabilir tabii.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
En büyük soru oyunları alacak paran var mı :D? Konsol kenarda bekleyecekse alma sakın. Ha ben oyunsuz kalmam, sürekli alırım diyorsan başka.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ps4 pro çöp falan olmaz.zaten 2500 falan ikinci eli.şu an ps3 lere 1000 lira istiyorlar.bir nesilin exclusive oyunları var.Uzun süre götürür.PS5 e yeni oyunlar gelmedikçe almanın anlamı yok.

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
PS5 oyunlarına para verebilecek iseniz alın. Ben XBOX Series X öneririm ama PS5 yerine. Çok daha güçlü ve özellikleri bol bir konsol. Özel oyun istiyorsanız PS5 de alınabilir tabii.
Aslında haklısınız XBOX iyi olabilir ancak kullanmadan bir şey diyemiyorum maalesef ''-)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar bu zamana kadar ps falan hiç almadım çokta bilgim yok bu konuda. Geçenlerde bir arkadaşımın evine gittiğimde güzel vakit geçirdik. Hem solo takılmak hemde arkadaşlarımda güzel vakit geçirmek için bir konsol almayı düşündüm. Evimde 4k Samsung TV var. Galiba pro modeller 4k destekliyormuş. Sizce alınır mı? PS5 falan çıktı alınmaz eskidi vs gibisinden yorumlar var. Ama ps5 te de oyunlar çok pahalı. Kısacası PS4 pro yu alsam 3-4 sene götürür mü daha?
sıfır olmayacaksa alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps4 e aldığın oyunlar ps5te de çalışıyor. o yüzden için rahat olsun. hatta bazı oyunların ps4 versiyonunu alınca ücretsiz olarak ps5 versiyonuna yükseltebiliyorsun.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
sıfır olmayacaksa alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps4 e aldığın oyunlar ps5te de çalışıyor. o yüzden için rahat olsun. hatta bazı oyunların ps4 versiyonunu alınca ücretsiz olarak ps5 versiyonuna yükseltebiliyorsun.
Mesela CD li oyunlar var tanıdıklarımda onlardan alsam ps4 oyunlarını daha sonra ps5 e takabilirmiyim o cd yi? Arkadaşımda mesela bir sürü ps4 oyunu var. Ben ps5 alsam ondan oyun alıp oynayabilirmiyim ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mesela CD li oyunlar var tanıdıklarımda onlardan alsam ps4 oyunlarını daha sonra ps5 e takabilirmiyim o cd yi? Arkadaşımda mesela bir sürü ps4 oyunu var. Ben ps5 alsam ondan oyun alıp oynayabilirmiyim ?
eğer ps5 diskli sürüm alırsan oynayabilirsin.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Nasıl yani biraz açabilirmisin? PS5 diskli nasıl oluyor. Normal MEdia markt ten alınmıs ps4 oyunları var elimde.
iki tane ps5 var. bir tanesi ps5 digital. bunda cd yeri yok. cd takamıyorsun. sadece mağazadan oyun alıp oynayabilirsin. diğeri de diskli sürüm. disklide hem cd takabilirsin, hem de mağazadan oyun alıp oynayabilirsin.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
iki tane ps5 var. bir tanesi ps5 digital. bunda cd yeri yok. cd takamıyorsun. sadece mağazadan oyun alıp oynayabilirsin. diğeri de diskli sürüm. disklide hem cd takabilirsin, hem de mağazadan oyun alıp oynayabilirsin.
Ozaman CD li modeli almak çok daha mantıklı. Arada fiyat farkı var mı?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim