Neler Yeni

2023 yılında ps4 alınır mı?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Playbox bursa diye bir yerden 8500tlye almayı düşünüyorum 1 yıl garantide veriyor ama daha emin değilim. 2.el satış sitelerinden de alabilirm.
10K civarına rx 6600 kutusu açılmamış sistem bulursun 10 yıllık bir konsol için 8500tl çok

aidan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aliaydan düvenci
Ps4 kullanıcısı olarak alınmaz hdd dakikalarca bekliyorsun grafikler yerlerde duvar kağıdı bile msaa falan yok köşeli gözüküyor düz duvar üstüne biriktir bari series s al gamepass ile takılırsın ps4 oyunları da bir ton para zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle alınmaz git 10500e series s al
Hocam konsol almak istememin asıl amacı playstation özel oyunlarını oynamak istemem zaten. series s benim için pek mantıklı bir yol olmaz.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Hocam konsol almak istememin asıl amacı playstation özel oyunlarını oynamak istemem zaten. series s benim için pek mantıklı bir yol olmaz.
playstation oyunlarını pcye de çıkarmaya başladı geri kalan uncharted vs de ps3 emülatöründen oynanabilir series s mantıklı inan bana xboxtada özel oyunlar var fh serisi halo serisi gears of war vs üstüne passte bir ton ea oyunu vs de bulunuyor belki 4-5kya sahibinden de düşünülebilir ama sen beni dinle zaten ps4e de oyun çıkmamaya başladı

series s ile 720p de oynayacak adam yeni nesil oyunu onu almasındansa hiç almasın daha iyi
ayrıca ps4 e ssd takılamıyor mu?
hahahahahaha umarım şaka amaçlı yazdın series s ps4ten daha güçlü üstelik fsr desteğyle 2kda oyu oynayabilir veya 120 fps desteğyle oynar ssd de cabası

üstüne ssd parası versin cuk olsun

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bence ikinci el temiz 5k ya fln bulursanız alınır gibi. Bende var artık oyunlar için yetersiz geliyor sadece war thunder oynuyorum. Çoğu oyun hem geç açılıyor hem de kasıyor. Ama 5k verilir bence telefon alınmıyor artık 5k ya çünkü.

TahinPekmez

80+ Silver
ps4 silim yada pro al

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
playstation oyunlarını pcye de çıkarmaya başladı geri kalan uncharted vs de ps3 emülatöründen oynanabilir series s mantıklı inan bana xboxtada özel oyunlar var fh serisi halo serisi gears of war vs üstüne passte bir ton ea oyunu vs de bulunuyor belki 4-5kya sahibinden de düşünülebilir ama sen beni dinle zaten ps4e de oyun çıkmamaya başladı

hahahahahaha umarım şaka amaçlı yazdın series s ps4ten daha güçlü üstelik fsr desteğyle 2kda oyu oynayabilir veya 120 fps desteğyle oynar ssd de cabası

üstüne ssd parası versin cuk olsun
fsr zaten görüntüyü düşürüp kalan boşluklarıda dolduran bir yapay zeka +30 fps için daha leş grafikte oynar adam üstelik fsr sadece xbox a özel değil desteklenen her oyunda var birde pro alsa varya bence daha mantıklı
ssd illede alsın demedim

aidan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aliaydan düvenci
Bence ikinci el temiz 5k ya fln bulursanız alınır gibi. Bende var artık oyunlar için yetersiz geliyor sadece war thunder oynuyorum. Çoğu oyun hem geç açılıyor hem de kasıyor. Ama 5k verilir bence telefon alınmıyor artık 5k ya çünkü.
eski çıkan the last of us god of war uncharted gibi oyunları oynayayım yeter ya bunlarda da kasma sorunu var mı?

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
fsr zaten görüntüyü düşürüp kalan boşluklarıda dolduran bir yapay zeka +30 fps için daha leş grafikte oynar adam üstelik fsr sadece xbox a özel değil desteklenen her oyunda var birde pro alsa varya bence daha mantıklı
ssd illede alsın demedim
ps4te fsr var mıymış söylesene bende açayım hiç kullanmadan ps4ü arşa çıkarıyorsun ana menüdeki duvar kağıdı bile pötürlü msaa açmayı unutmuşlar grafik kalitesini bilip bilmeden sallamayalım lütfen

eski çıkan the last of us god of war uncharted gibi oyunları oynayayım yeter ya bunlarda da kasma sorunu var mı?
ps4e yapıldığı için sıkıntı çıkarmaz ama yeni nesil oyunların grafiklerinden umut beklemeyin (fifa 23 gibi mesela)

aidan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aliaydan düvenci
ps4te fsr var mıymış söylesene bende açayım hiç kullanmadan ps4ü arşa çıkarıyorsun ana menüdeki duvar kağıdı bile pötürlü msaa açmayı unutmuşlar grafik kalitesini bilip bilmeden sallamayalım lütfen

ps4e yapıldığı için sıkıntı çıkarmaz ama yeni nesil oyunların grafiklerinden umut beklemeyin (fifa 23 gibi mesela)
anladım hocam.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

ben sana yeni nesil demişim sen 10 yıllık oyunu atmışsın

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam

Yasin Çınar

80+ Bronze
uncharted 4 te kasma yok diğerlerini oynamadım (Tabi öyle çok şiddetli anlarda fps düşüşü baya oluyor ama oynanmaz şekilde değil)

Top Bottom