Neler Yeni

2021 yılında PS4 Pro hala alınır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben de konsolda PS'ten başka düşünmezdim hiç ancak bu nesilde Series S her açıdan winner gözüküyor benim gözüme. Hele bir de GamePass olunca çok katlanıyor.
Gamepass olayı gerçekten iyi bişe ama SONY tarafında oynamayı istediğim çok oyun var. Kütüphane anlamında sony önde gibi geliyor bana.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gamepass olayı gerçekten iyi bişe ama SONY tarafında oynamayı istediğim çok oyun var. Kütüphane anlamında sony önde gibi geliyor bana.
hocam senin bilgisayarın var. xbox almanın anlamı yok.aynı oyunları pc ye kurarsın zaten.ekran kartın 1050ti ama sistemine göre belli ki stok sorunundan dolayı almışsın.Sizin almanız gereken konsol ps4 pro olmalı.bir nesilin exclusive oyunları var oynayacağınız.En kötü 2 maç fifa atmak için açarsınız eve arkadaşlar gelince büyük nimet gerçekten.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hocam senin bilgisayarın var. xbox almanın anlamı yok.aynı oyunları pc ye kurarsın zaten.ekran kartın 1050ti ama sistemine göre belli ki stok sorunundan dolayı almışsın.Sizin almanız gereken konsol ps4 pro olmalı.bir nesilin exclusive oyunları var oynayacağınız.En kötü 2 maç fifa atmak için açarsınız eve arkadaşlar gelince büyük nimet gerçekten.
Aynen öyle Sistemimde 1050Tİ kullanıyorum. Herşeyi tamamladım sıra tam ekran kartıma geldi ki. Ortalık perişan oldu fiyatlar 3-4 kat arttı stok yok. Bende ekran kartı işini erteledim. Zaten csgo falan oynuyorum yetiyor bana şimdilik. PS nin kendi oyunlarını çok seviyorum açıkcası. Mesela Until Dawn hastasıyım. Arkadaşlarım gelince online oynayacğaımız çok oyun var. PS zevki bir başka ya. O yüzden xbox almayı pek düşünmüyorum.

Top Bottom