Neler Yeni

2021'de Zincirleri kırmak.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ben TR'de bu kadar uğraştım. 5-6 sene sonra ABD'de keyfini çatıcam.
niye 5 6 sene sonra şimdi çıkar ne olcak ayrıca gemi de sıkıntı hayatını yaşıyıcak zaman yok ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atarsın bize bi' foto artık :)
kızların fotosunu atar amerikan kızlar direkt para düşkünü bi lambon olsun içine 3 4 kız at gez orda lambo 150k dolar adam 5k dolar maaş alıyor 2 senede rahat lambo alıyor hüüüüüüüüüüü

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Öncelikle beni etiketlediğin için çok teşekkür ederim gurur duydum yazınızda bulunmakta

Sen ve senin gibi güzel kardeş ve dostlarımız için birkaç cümle yazmak isterim

1)Hayal kurup onun olacağı günleri bol bol hayal etmek hayat genel anlamıyla 3 zor geçip 1 güzel geçiyor önemli olan 3 zor zamanı o güzel zamanı düşünerek geçirmek ve o zor zamanda yaptığın iş veya herhangi bir şeyi keyif alarak yapmak
2)İnsanlığa faydalı olmak konusunda yalan söylememek ,Çevreyi ve hayvanları korumak,çevremizdeki insaları mutlu etmeye çalışmak yeterlidir diye düşünüyorum yani en azından ben bunları yapmaya çalışıyorum.
3)Pozitif düşünmek her zaman insanı iyiye sevk edecektir

Kitap konusunda malesef zayıfım hocam makale ve paragraf okumaktan hiçbir zaman yönelemedim kitap okumaya

Hedeflerimiz nasıl olmalı konusuna gelirsek ben şu sözden yola çıkarak hep hedef koydum hocam:

Oğlum Mernuş 3 dil bileceksin 3 dilde küfür edeceksin
çünkü sen ne o'sun ne bu'sun ne şu'sun

sen treni kaçırmış bir milletin çocuğusun

Biz Türkiye'deki gençler olarak treni kaçırmış bir milletin çocuğuyuz ama bu treni yakalayamacağımız anlamına gelmiyor
bu sözden yola çıkarak 1 istiyosak 3 çalışmalıyız diyorum hedeflerimize ulaşmak için

Okuyan ve vakit ayıran herkese teşekkür ederim iyi forumlar
@Windows 11 sana apayrı bir teşekkür ederim
Hocam ben hedef koyuyorum ama hedefim için çalışmıyorum nasıl çözebilirim bu durumu ya :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
niye 5 6 sene sonra şimdi çıkar ne olcak ayrıca gemi de sıkıntı hayatını yaşıyıcak zaman yok ya
Bir şey diycem: Sen badağın boş tarafını bırak dolu tarafı da içip bomboş ve karamsar bir bakış açısıyla bakıyorsun. Böyle giderse hiç bir şeyden zevk alamazsın ve başaramazsın ben sana söyleyeyim.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
kızların fotosunu atar amerikan kızlar direkt para düşkünü bi lambon olsun içine 3 4 kız at gez orda lambo 150k dolar adam 5k dolar maaş alıyor 2 senede rahat lambo alıyor hüüüüüüüüüüü
Şu hayattaki tek amacın tek gecelik kızsa bulunur. Çok karamsar ve saçma düşünüyorsun. Sana tavsiyem araştır.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam ben hedef koyuyorum ama hedefim için çalışmıyorum nasıl atlatırım ya :)
Valla yalan söylemicem zenginliğin hayalini kurarak motive oldum ben
aynısını öneririm hocam

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bir şey diycem: Sen badağın boş tarafını bırak dolu tarafı da içip bomboş ve karamsar bir bakış açısıyla bakıyorsun. Böyle giderse hiç bir şeyden zevk alamazsın ve başaramazsın ben sana söyleyeyim.
Şu hayattaki tek amacın tek gecelik kızsa bulunur. Çok karamsar ve saçma düşünüyorsun. Sana tavsiyem araştır.
neyi araştırım anlamadım

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
En az 5-6 sene çalışıp başmühendis olucam. Para biriktirip ABD'ye yerleşicem. Hayatımı orada yaşarım. Düşündüğünüz gibi değil buradaki ortam. Aylarca suda kalmıyorsunuz. Çok değil, bir kaç seneye maaşım 2-3'e katlanacak. Adam akıllı birikim yapınca gideceğim. Bekleyenim yok Türkiye'de.

Valla yalan söylemicem zenginliğin hayalini kurarak motive oldum ben
aynısını öneririm hocam
Para için okumayın la.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Yanlış anlama da

5x12 =60 x2
120
örnek veriyon bari doğru ver :D

Mehmet Anıl

80+ Silver
aga hayır bir yerde okudum bir kaptan 50k maaş alıyor ama zamanı yok sürekli başka ülkede kızını ailesini vs ggöremiyor o anlamda dedim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
En az 5-6 sene çalışıp başmühendis olucam. Para biriktirip ABD'ye yerleşicem. Hayatımı orada yaşarım. Düşündüğünüz gibi değil buradaki ortam. Aylarca suda kalmıyorsunuz. Çok değil, bir kaç seneye maaşım 2-3'e katlanacak. Adam akıllı birikim yapınca gideceğim. Bekleyenim yok Türkiye'de.

Para için okumayın la.
7 yıl ne için okuyayım kral sen söyle :D
gönül işi de bir yere kadar :D
ekonomik refah da önemli

Mehmet Anıl

80+ Silver

Para için okumayın la.
diyene bak ajgkfjka

Diyorum ki çoooooook karamsarsın. Çevrenden duyduklarını tak diye gerçek sanıyorsun. Her duyduğuna inanma, her gördüğüne aldanma.
veriler yalan söylemez google a yazıp bulabilirsin

Top Bottom