Neler Yeni

2021'de Zincirleri kırmak.

Mehmet Anıl

80+ Silver

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam ben şimdiden 4 dil biliyorum lisede öğretmediler mı 2. Yabancı dil
ayn ama o lisede öğretilen 2. dilin hiçbi faydası olmuyo ben fransızca görüyorum ama gelip biri fransızca bişi sorsa asla anlamam

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Mehmet Anıl

80+ Silver
Değil ayrıca ODTÜ'de yapabileceğimi düşünmüyorum biraz muhafazakar sayılırım yani 5 vakit namazımı aksatmam kimseye karışmam orası ayrı, göreceğim tepki ve muamele dolayı ile tercih etmedim ayırca emin olun BAÜ üstüne yazılım mühendisliği yok %100 burslu ingilizce olarak okuyorum net bir şekilde Türkiyenin en iyisi diyebilirim.
odtüye gitsen ateist değilsen seni aralarına almazdı iyi yapmışssın odtü öğrencileri çok zeki ama aptallar

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Şunu da belirtmek isterim lise önemli değil ben Fen lisesinden geldim fakat İHL'den de gelen var meslek lisesinden de gelen var bizim fakülteye çok kafaya takmayın liseyi aşırı kötü olmadığı sürece iş kişi de bitiyor.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
banada almanca öğretiyorlarda biliyorum diyemem çok temel sen nasıl 4 dil biliyon bu yaşta
Knk Fransızca okulda öğretiliyor Türkçe ana dil ingilizce de baya biliyorum bide çevreden Kürtçe öğrendim onda da iyiyim en iyi Kürtçe anlayan türk olabilirim sanırım

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Knk Fransızca okulda öğretiliyor Türkçe ana dil ingilizce de baya biliyorum bide çevreden Kürtçe öğrendim onda da iyiyim en iyi Kürtçe anlayan türk olabilirim sanırım
Gassaray mı?

Mehmet Anıl

80+ Silver
ya olum ajksfjkajksfjkasjkfl o zaman bende 4 dil biliyom ing almanca türkçe kuş dili

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
odtüye gitsen ateist değilsen seni aralarına almazdı iyi yapmışssın odtü öğrencileri çok zeki ama aptallar
Öyle de demek yanlış olur fakat genel bir görüş ayrılığı var ODTÜ öğrencileri de gayet zeki ve bu vatana faydalı olacak insanlar fakat dünya görüşüne biraz fazla önem veriyorlar.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Şunu da belirtmek isterim lise önemli değil ben Fen lisesinden geldim fakat İHL'den de gelen var meslek lisesinden de gelen var bizim fakülteye çok kafaya takmayın liseyi aşırı kötü olmadığı sürece iş kişi de bitiyor.
Şu hocamın dediklerine baunün en iyi olduğu hariç tamamına katılıyorum
doğru konuşmuşsunuz hocam

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Mehmet Anıl

80+ Silver
fen lisesinde diye biliyorum
Öyle de demek yanlış olur fakat genel bir görüş ayrılığı var ODTÜ öğrencileri de gayet zeki ve bu vatana faydalı olacak insanlar fakat dünya görüşüne biraz fazla önem veriyorlar.
dedim ya işte zeki ama saygısız bu dünyanın güzelliklerine kendii çok kaptırmış diğer dünyayı umursamayan umursayanlarla dalga geçen saygısız insanlar genel olarak aralarında tabii ki iyileride vardır yanlış anlaşılmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,309
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407
Top Bottom