Neler Yeni

2022-2023 da forum LGS girecek üyeler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sizce lgs e girip şansımı denemek mi mantıklı yoksa direk anadoluya gitmek mi?
Yani adresinde hangisi daha nitelikli ise onu seçmeni öneririm, mesela öyle fen liseleri varki bazı anadolulardan daha alt kaliteleri var
Denemekten zarar gelmez,

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
Yani adresinde hangisi daha nitelikli ise onu seçmeni öneririm, mesela öyle fen liseleri varki bazı anadolulardan daha alt kaliteleri var
Denemekten zarar gelmez,
tmm hocam teşekkürler biraz da olsa moralim oldu şimdi biraz atıştırıp ders çalışmaya başlicam sabaha kadar ne yaptıysam bnim için kar olur en azından liseye boş gitmem

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
hocalarım moraliniz nasıl ? bnim tüm moral bitti 06.02.2023 teki depremde uzak akrabalarımı kaybettim. 28.05.2023 te arkadaşım boğularak can verdi. moralim neredeyse tamamen bitti günde neredeyse 8/10 saat oyun oynuyorum şarkı dinliyorum notlarım genel olarak düştü hiç bir sınava çalışmadım ama güzel notlar aldım Türkçe ve Din dışında 70 onlar diğerleri de 90+ hep forumda o arkadaşımı düşünmemek için aktifim çok garip hissediyorum ilkokuldayken büyük dedemi kaybettiğimde de aynı böyleydim kafam söylenenleri almıyor yada almak istemiyor. denemelerim -100 puandan daha fazla düştü konuyu biliyorum ama sorunun içinde isimler yada hayatımda yaşadığım bazı olaylar aklıma geliyor acaba ona söylemeseydim daha mutlu olur muydum yoksa hala arkadaş mı kalırdık?

üst kısmı okumaya üşenen kişi özet:
- ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ona sarılmak istiyorum ama sarılamıyorum çünkü aramızda bir toprak var 2 gün sonra lgs var ama artık yapamayacağımı düşünüyorum 8 aylık emeği çöpe atmak istiyorum ama aklıma bana vaktini ayıran bana ders çalıştıran bana vaktini ayıran annem aklıma geliyor ama olmuyor sonunda her zaman başa sarıyor :(
lgs kafaya takılacak bir sınav seğil hayatının asıl dönüm noktası ünü sınavı eğer lgs iyi puanlama getirip iyi lise kazanırsan yks kolaylaşabilir ama dediğim gibi hayatında lgs nin büyük bir rolü yok

bence lgs ye gir belki güzel yaparsın

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
hocalarım moraliniz nasıl ? bnim tüm moral bitti 06.02.2023 teki depremde uzak akrabalarımı kaybettim. 28.05.2023 te arkadaşım boğularak can verdi. moralim neredeyse tamamen bitti günde neredeyse 8/10 saat oyun oynuyorum şarkı dinliyorum notlarım genel olarak düştü hiç bir sınava çalışmadım ama güzel notlar aldım Türkçe ve Din dışında 70 onlar diğerleri de 90+ hep forumda o arkadaşımı düşünmemek için aktifim çok garip hissediyorum ilkokuldayken büyük dedemi kaybettiğimde de aynı böyleydim kafam söylenenleri almıyor yada almak istemiyor. denemelerim -100 puandan daha fazla düştü konuyu biliyorum ama sorunun içinde isimler yada hayatımda yaşadığım bazı olaylar aklıma geliyor acaba ona söylemeseydim daha mutlu olur muydum yoksa hala arkadaş mı kalırdık?

üst kısmı okumaya üşenen kişi özet:
- ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ona sarılmak istiyorum ama sarılamıyorum çünkü aramızda bir toprak var 2 gün sonra lgs var ama artık yapamayacağımı düşünüyorum 8 aylık emeği çöpe atmak istiyorum ama aklıma bana vaktini ayıran bana ders çalıştıran bana vaktini ayıran annem aklıma geliyor ama olmuyor sonunda her zaman başa sarıyor :(
Öncelikle başın sağolsun. 6,7,8.sınıf ort iyiyse ortaokul puanın ile bir liseye gidersin ben de öyle yaptım. Önemli olan üniversite sınavı şimdi 11'e geçtim yazın TYT bitirecem. LGS o kadar önemli değil. Okuyacağın okuldaki öğrenciler dışında fazla bir şey değişmiyor

Top Bottom