Neler Yeni

2022 bursluluk sınavını kazanmak için ne yapmalıyım

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ben 7. sınıfta kazandım sorular kolay zaten eksiğin varsa konuları öğren testlerini çöz testi de abartmaya gerek yok ben sadece hocalar kağıt verdiğinde çözüyordum son gün bir önceki yılın sorularını çözdüm bu kadar

akıllıvelet

80+ Bronze
Ben 7. sınıfta kazandım sorular kolay zaten eksiğin varsa konuları öğren testlerini çöz testi de abartmaya gerek yok ben sadece hocalar kağıt verdiğinde çözüyordum son gün bir önceki yılın sorularını çözdüm bu kadar
adamsınız lan gerçekten yüreğime su serptiniz ben 6. sınıfta kazanamamıştım oyüzden endişeliydim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
adamsınız lan gerçekten yüreğime su serptiniz ben 6. sınıfta kazanamamıştım oyüzden endişeliydim
Ben de 7den önceki senelerde kazanamıyordum 7de sınav için yaptığım tek şey son gün sınav sorularını çözmek oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolay gelsin şimdiden

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sorular kolay oluyor sadece ders çalış konuları tekrar et. Dayının sana kıyak yapmasının sebebi parana ortak olmak istemesi olabilir mi? :D

Aware

80+ Silver
Benim bildiğim bursluluk sınavının amacı durumu ortalamanın altında olan kişilerin bir nebze olsun rahatlaması dayın bunları verdiğine göre ortalama üstü diye düşünüyorum. İhtiyacı olanı engellemek bu sadece benim gözümde.
duyar gasma evevevhehej

akıllıvelet

80+ Bronze
türkçe öğrenmek işine yarıyabilir mesel

Sorular kolay oluyor sadece ders çalış konuları tekrar et. Dayının sana kıyak yapmasının sebebi parana ortak olmak istemesi olabilir mi? :D
dayım öyle şey yapmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bildiğim bursluluk sınavının amacı durumu ortalamanın altında olan kişilerin bir nebze olsun rahatlaması dayın bunları verdiğine göre ortalama üstü diye düşünüyorum. İhtiyacı olanı engellemek bu sadece benim gözümde.
duyar gasma evevevhehej
iyide villa sı olanda katılabiliyor evi barkı olmayanlarda

Aware

80+ Silver
Top Bottom