Ben 402 puanla %7.45'e girmiştim. Siz %8-9'lara gelirsiniz belki tam bilemiyorum.Teşekkürler hocam sizce benim notlara yüzdelik kaç civarı çıkar ? Kulağı ısırılan çocuk geri ısırsaydı çok güzel olurdu.
160 puanla Hacettepe tıp gelir mi bi arkadaş için soruyorum
bursa'da oturuyorsan kütahya'da sosyal bilimler var o da çok iyi,eğer kazanamayacağını düşünürsen onu da tercihe yazabilirsinBursada 400 civarı 2 anadolu lisesi var Gazi ve Erkek ikisi tutmazsa ne yapıcam 430 civarı bekliyordum zor tutuyorum ağlamamak için kendimi.
lgs'ye 5 defa girmek???Vay be ne gunlerde 5 sene ust uste girdim sinava simdi hırsız olarak sarayda calisiyom ksjjxkKzk![]()
Lys vardi ygs vardi iste bizim zamanimizda össlere hic girmelgs'ye 5 defa girmek???
Sosyal bilimlerdeki meslekleri istemiyorum maalesef.bursa'da oturuyorsan kütahya'da sosyal bilimler var o da çok iyi,eğer kazanamayacağını düşünürsen onu da tercihe yazabilirsin
Lan baya basitmiş ben şu anda girsem 450 den üstü rahat alırım![]()
05/06/2022 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları
05/06/2022 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarlarıwww.meb.gov.tr
Sen kaçlisin bro?Lys vardi ygs vardi iste bizim zamanimizda össlere hic girme
96Sen kaçlisin bro?
Yüzdeliğin yüksek olursa şehir dışına çıkabilirsin.400 civarı yaptım Bursada hangi okulu önerirsiniz ?
Şehir dışına nasıl çıkacağım sorun orda.Yüzdeliğin yüksek olursa şehir dışına çıkabilirsin.
İlla Bursa diye kısıtlama kendini.
Eğer dilimin iyi gelirse bazı liseler burs, yurt, yemek parası gibi imkanlar verebilir.Şehir dışına nasıl çıkacağım sorun orda.