- Reaksiyon skoru
- 4,395
tekirdağ'da var letgo da yakınsa bakabilir. diğer illeri bilmiyorum1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorum
tekirdağ'da var letgo da yakınsa bakabilir. diğer illeri bilmiyorum1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorum
1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorum
tekirdağ'da var letgo da yakınsa bakabilir. diğer illeri bilmiyorum
Valla ben daha 2 gün önce anlaştım birisi ile 1800 e kolun bir tuşu basmıyor dedi sadece. Diğer arkadaşta 2200 istedi. 3K zaten verilmezİlanlar 2500-3000 hep ben de satıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3000 verilmez ama 3500 e bile koymuşlar sahibindene baktım da ben 2500 e satarsam kafi 1tb 7 ay daha garantisi varValla ben daha 2 gün önce anlaştım birisi ile 1800 e kolun bir tuşu basmıyor dedi sadece. Diğer arkadaşta 2200 istedi. 3K zaten verilmez
Merak ediyorum warzone oynadınız3000 verilmez ama 3500 e bile koymuşlar sahibindene baktım da ben 2500 e satarsam kafi 1tb 7 ay daha garantisi var
Yok kullanmadım pek xbox ı bazı gamepass oyunlarını oynadım sadece ucuza almıştım zaten bayaMerak ediyorum warzone oyadınız mı hiç
Anladım hocam indirip bana bilgi verebilirseniz düşünürüm açıkcasıYok kullanmadım pek xbox ı bazı gamepass oyunlarını oynadım sadece ucuza almıştım zaten baya
Neyi düşünürsünüz?Anladım hocam indirip bana bilgi verebilirseniz düşünürüm açıkcası![]()
almayı efenımNeyi düşünürsünüz?
Konsolu kaldırdım da internette hazır testleri var zaten hocamalmayı efenım