SadeceSeyf
80+ Gold
tekirdağ'da var letgo da yakınsa bakabilir. diğer illeri bilmiyorum1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorum
tekirdağ'da var letgo da yakınsa bakabilir. diğer illeri bilmiyorum1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorum
1800 TL ye one s alınabileceğini hiç sanmıyorum
tekirdağ'da var letgo da yakınsa bakabilir. diğer illeri bilmiyorum
Valla ben daha 2 gün önce anlaştım birisi ile 1800 e kolun bir tuşu basmıyor dedi sadece. Diğer arkadaşta 2200 istedi. 3K zaten verilmezİlanlar 2500-3000 hep ben de satıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000 verilmez ama 3500 e bile koymuşlar sahibindene baktım da ben 2500 e satarsam kafi 1tb 7 ay daha garantisi varValla ben daha 2 gün önce anlaştım birisi ile 1800 e kolun bir tuşu basmıyor dedi sadece. Diğer arkadaşta 2200 istedi. 3K zaten verilmez
Merak ediyorum warzone oynadınız3000 verilmez ama 3500 e bile koymuşlar sahibindene baktım da ben 2500 e satarsam kafi 1tb 7 ay daha garantisi var
Yok kullanmadım pek xbox ı bazı gamepass oyunlarını oynadım sadece ucuza almıştım zaten bayaMerak ediyorum warzone oyadınız mı hiç
Anladım hocam indirip bana bilgi verebilirseniz düşünürüm açıkcasıYok kullanmadım pek xbox ı bazı gamepass oyunlarını oynadım sadece ucuza almıştım zaten baya
Neyi düşünürsünüz?Anladım hocam indirip bana bilgi verebilirseniz düşünürüm açıkcası
almayı efenımNeyi düşünürsünüz?
Konsolu kaldırdım da internette hazır testleri var zaten hocamalmayı efenım