bence 10 yıl bile gider.Arkadaşlar merhaba, çook uzun süredir ekran kartı parası biriktirmek için çabalıyordum. Çok yakın bir arkadaşım yeni bir kart alacağı için rtx 2060’ını satıyor. ( daha alalı 1 yıl oldu kutusu faturası garantisi dahi devam ediyor ) Uzun yıllardır arkadaş olduğumuzdan normalde 3500₺ satıcaktı ama 2750 bende var dedim canın saolsun gel al dedi ve aldım. Çok uzun zamandır teknolojiden uzağım. 2060 Beni ne kadar idare edebilir ? İçindeki dlss teknolojisi “ abi bu beni 5-6 yıl üzmez” dedirtti ama siz daha iyi bilirsiniz diye sorayım dedim.
bu arada fiyat çok iyi.Yok ya o kadarda gözüm yok![]()
O biraz da kullanıma bağlı. Günümüzde GTX 260 gibi bir kartla idare ederim diyorsan 10 sene sonra da RTX 2060 ile idare edersinbence 10 yıl bile gider.
Eskiden oyunlarla çok haşır neşirdim. Üni sınavıdır mühendisliği bitir diyene kadar hiç açamadım. Şimdi yeni yeni..O biraz da kullanıma bağlı. Günümüzde GTX 260 gibi bir kartla idare ederim diyorsan 10 sene sonra da RTX 2060 ile idare edersin![]()
hocam 1 sene gidecek olsa bile o fiyata alınır fazla kafaya takmaArkadaşlar merhaba, çook uzun süredir ekran kartı parası biriktirmek için çabalıyordum. Çok yakın bir arkadaşım yeni bir kart alacağı için rtx 2060’ını satıyor. ( daha alalı 1 yıl oldu kutusu faturası garantisi dahi devam ediyor ) Uzun yıllardır arkadaş olduğumuzdan normalde 3500₺ satıcaktı ama 2750 bende var dedim canın saolsun gel al dedi ve aldım. Çok uzun zamandır teknolojiden uzağım. 2060 Beni ne kadar idare edebilir ? İçindeki dlss teknolojisi “ abi bu beni 5-6 yıl üzmez” dedirtti ama siz daha iyi bilirsiniz diye sorayım dedim.
Teşşekkür ederim hemen bakıyorum.Ben ilk çıktığı ay 2060 almıştım, incelemem mevcut aşağıya linkini bırakacağım, sana fikir verir. Hâla iş gören bir kart, ayar kısarak en az 5 yıl daha götürür diye düşünüyorum.
İnceleme - 1660Ti vs 2060 - 6 Farklı Oyun Benchmark Karşılaştırması
Bu iki kartı 1660Ti ve 2060'ı, 7 Farklı oyunda benchmark testine soktum, aşağıya test sonuçlarını bırakıyorum. İki test sistemi de aynı, test sistemi: İ7 7700K (Stock) Asus Dual Evo 1660Ti, Asus Dual Evo RTX 2060 Corsair Vengeance 2x8 16Gb 2400Mhz Cl 14 Nvidia Sürücüsü: 461.40 İşletim Sitemi...forum.donanimarsivi.com
hocam 1 sene gidecek olsa bile o fiyata alınır fazla kafaya takma![]()