Neler Yeni

2022’de RTX 2060 6GB ?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar merhaba, çook uzun süredir ekran kartı parası biriktirmek için çabalıyordum. Çok yakın bir arkadaşım yeni bir kart alacağı için rtx 2060’ını satıyor. ( daha alalı 1 yıl oldu kutusu faturası garantisi dahi devam ediyor ) Uzun yıllardır arkadaş olduğumuzdan normalde 3500₺ satıcaktı ama 2750 bende var dedim canın saolsun gel al dedi ve aldım. Çok uzun zamandır teknolojiden uzağım. 2060 Beni ne kadar idare edebilir ? İçindeki dlss teknolojisi “ abi bu beni 5-6 yıl üzmez” dedirtti ama siz daha iyi bilirsiniz diye sorayım dedim.
bence 10 yıl bile gider.

VisnaSuyu

80+
O biraz da kullanıma bağlı. Günümüzde GTX 260 gibi bir kartla idare ederim diyorsan 10 sene sonra da RTX 2060 ile idare edersin 😀
Eskiden oyunlarla çok haşır neşirdim. Üni sınavıdır mühendisliği bitir diyene kadar hiç açamadım. Şimdi yeni yeni..

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben ilk çıktığı ay 2060 almıştım, incelemem mevcut aşağıya linkini bırakacağım, sana fikir verir. Hâla iş gören bir kart, ayar kısarak en az 5 yıl daha götürür diye düşünüyorum.

r4NG3r

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba, çook uzun süredir ekran kartı parası biriktirmek için çabalıyordum. Çok yakın bir arkadaşım yeni bir kart alacağı için rtx 2060’ını satıyor. ( daha alalı 1 yıl oldu kutusu faturası garantisi dahi devam ediyor ) Uzun yıllardır arkadaş olduğumuzdan normalde 3500₺ satıcaktı ama 2750 bende var dedim canın saolsun gel al dedi ve aldım. Çok uzun zamandır teknolojiden uzağım. 2060 Beni ne kadar idare edebilir ? İçindeki dlss teknolojisi “ abi bu beni 5-6 yıl üzmez” dedirtti ama siz daha iyi bilirsiniz diye sorayım dedim.
hocam 1 sene gidecek olsa bile o fiyata alınır fazla kafaya takma :D

VisnaSuyu

80+
Ben ilk çıktığı ay 2060 almıştım, incelemem mevcut aşağıya linkini bırakacağım, sana fikir verir. Hâla iş gören bir kart, ayar kısarak en az 5 yıl daha götürür diye düşünüyorum.
Teşşekkür ederim hemen bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 1 sene gidecek olsa bile o fiyata alınır fazla kafaya takma :D
😁 kafaya takma değilde almışken sürekli al sat yapıp değişmek istemediğimden dolayı

Top Bottom