Neler Yeni

2023 fiyat listesi :D

123kral14

80+ Silver
Ekonomiyle alakası uzaktan bile yok.
Boş konu.
Yanlış bilgilendirme.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Boş konu.
Yanlış bilgilendirme.
Hmm aşırı bir agresifleşti kaslı arkadaşımız sebebi belli oluyor ben sadece kitap önerebilirim ama

123kral14

80+ Silver
Hmm aşırı bir agresiflesti kaslı arkadaşımız sebebi belli oluyordu ben sadece kitap önerebilirim sana
Sen bu mekanlara kimlerin geldiğini biliyor musun? Burada verilen günlük bahşişlerin maaşının yarısı olduğunu biliyor musun? Hadi çalışmadın böyle yerlerde bilgin yok ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Sen bu mekanlara kimlerin geldiğini biliyor musun? Burada verilen günlük bahşişlerin maaşının yarısı olduğunu biliyor musun? Hadi çalışmadın böyle yerlerde bilgin yok ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?
Yalnız kalori tablosu o okumak herşeyi çözer kitap ister misin not kendi işimin patronuyum

NespaY

80+ Silver
Şuan ki ekonomi berbat kabullen acı gerçek ama berbattt

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
tl mi bunlar :D

Bilgici Bilim

80+ Bronze

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Boş konu.
Yanlış bilgilendirme.
Yanlış bilgilendirme için bilgilendirme yapması lazım. Bu mizah konusu kardeş.
ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?
O ekonomi yüzünden değildi de artık o 400₺'ye lahmacun satanlar 4000'e falan satıyor. Onların da piyasası yükseldi tabii. Bu ekonomide yükselmeyen tek şey alım gücü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalori.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Kanka cahil cahil ironi yapmana sinirleniyorum zaten. Açtığın konuya bak, yazdıklarına bak.
Tamam kanka ben cahilim sen aşırı zeki kovan zekası kadar yücesin altında binlerce arı var tek beyinden yönetiyorsun

123kral14

80+ Silver
Kankam arkadaş kalori tablosu yazısını görmemiş şimdi çıkar telefonunuda der
Cahil z kuşağı koşturun. Siyasi anlamda bildikleri tek şey dandik sokak röportajları olan nesil. Helal size en laik nesil. Bu ülkeyi sizler kurtaracaksınız.

Yanlış bilgilendirme için bilgilendirme yapması lazım. Bu mizah konusu kardeş.

O ekonomi yüzünden değildi de artık o 400₺'ye lahmacun satanlar 4000'e falan satıyor. Onların da piyasası yükseldi tabii. Bu ekonomide yükselmeyen tek şey alım gücü.

Kalori.
O zaman kategori yanlış.

Son düzenleme:

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Cahil z kuşağı koşturun. Siyasi anlamda bildikleri tek şey dandik sokak röportajları olan nesil. Helal size en laik nesil. Bu ülkeyi sizler kurtaracaksınız.
Kuranı anlamamış ama Müslümanım demekten iyidir İslam'a zarar verenler yine okumayanlardir.
Kur'an; Ey iman edenler iman ettiğiniz şeyi bir sorgulasaniza
Kuşkusuz İslam'ın en büyük düşmanı yine İslami anlamamışlardandir
Sen ilk laiklikle uğraşacağına kitabını oku
İslami anlamak için görmediğim farklı din kalmadı elimden geldiğince ama ben sözümü hakka saklıyorum Mahşer gününe

123kral14

80+ Silver
Kuranı anlamamış ama Müslümanım demekten iyidir İslam'a zarar verenler yine okumayanlardir.
Kur'an; Ey iman edenler iman ettiğiniz şeyi bir sorgulasaniza
Kuşkusuz İslam'ın en büyük düşmanı yine İslami anlamamışlardandir
Sen ilk laiklikle uğraşacağına kitabını oku
İslami anlamak için görmediğim farklı din kalmadı elimden geldiğince ama ben sözümü hakka saklıyorum Mahşer gününe
İslamı anlamak için görmediğim farklı din kalmadı demişsin de ne alaka? Dinine başka dinlerle olan ortak yönlerine bakarak mı inanıyorsun? İlk cümleni hiç anlamadım.

Top Bottom