Hmm aşırı bir agresifleşti kaslı arkadaşımız sebebi belli oluyor ben sadece kitap önerebilirim amaEkonomiyle alakası uzaktan bile yok.
Boş konu.
Yanlış bilgilendirme.
Sen bu mekanlara kimlerin geldiğini biliyor musun? Burada verilen günlük bahşişlerin maaşının yarısı olduğunu biliyor musun? Hadi çalışmadın böyle yerlerde bilgin yok ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?Hmm aşırı bir agresiflesti kaslı arkadaşımız sebebi belli oluyordu ben sadece kitap önerebilirim sana
Yalnız kalori tablosu o okumak herşeyi çözer kitap ister misin not kendi işimin patronuyumSen bu mekanlara kimlerin geldiğini biliyor musun? Burada verilen günlük bahşişlerin maaşının yarısı olduğunu biliyor musun? Hadi çalışmadın böyle yerlerde bilgin yok ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?
Şuan ki ekonomi berbat kabullen acı gerçek ama berbatttSen bu mekanlara kimlerin geldiğini biliyor musun? Burada verilen günlük bahşişlerin maaşının yarısı olduğunu biliyor musun? Hadi çalışmadın böyle yerlerde bilgin yok ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?
Kankam arkadaş kalori tablosu yazısını görmemiş şimdi çıkar telefonunuda derŞuan ki ekonomi berbat kabullen acı gerçek ama berbattt
Kanka cahil cahil ironi yapmana sinirleniyorum zaten. Açtığın konuya bak, yazdıklarına bak.Yalnız kalori tablosu o okumak herşeyi çözer kitap ister misin not kendi işimin patronuyum
Yanlış bilgilendirme için bilgilendirme yapması lazım. Bu mizah konusu kardeş.Ekonomiyle alakası uzaktan bile yok.
Boş konu.
Yanlış bilgilendirme.
O ekonomi yüzünden değildi de artık o 400₺'ye lahmacun satanlar 4000'e falan satıyor. Onların da piyasası yükseldi tabii. Bu ekonomide yükselmeyen tek şey alım gücü.ulan 2010'dan beri bu haberler çıkıyor. 5 sene önce lahmacunu 400 liraya satan vardı. Ekonomi yüzünden miydi?
Kalori.TL mi bunlar
Tamam kanka ben cahilim sen aşırı zeki kovan zekası kadar yücesin altında binlerce arı var tek beyinden yönetiyorsunKanka cahil cahil ironi yapmana sinirleniyorum zaten. Açtığın konuya bak, yazdıklarına bak.
Cahil z kuşağı koşturun. Siyasi anlamda bildikleri tek şey dandik sokak röportajları olan nesil. Helal size en laik nesil. Bu ülkeyi sizler kurtaracaksınız.Kankam arkadaş kalori tablosu yazısını görmemiş şimdi çıkar telefonunuda der
O zaman kategori yanlış.Yanlış bilgilendirme için bilgilendirme yapması lazım. Bu mizah konusu kardeş.
O ekonomi yüzünden değildi de artık o 400₺'ye lahmacun satanlar 4000'e falan satıyor. Onların da piyasası yükseldi tabii. Bu ekonomide yükselmeyen tek şey alım gücü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalori.
Kuranı anlamamış ama Müslümanım demekten iyidir İslam'a zarar verenler yine okumayanlardir.Cahil z kuşağı koşturun. Siyasi anlamda bildikleri tek şey dandik sokak röportajları olan nesil. Helal size en laik nesil. Bu ülkeyi sizler kurtaracaksınız.
İslamı anlamak için görmediğim farklı din kalmadı demişsin de ne alaka? Dinine başka dinlerle olan ortak yönlerine bakarak mı inanıyorsun? İlk cümleni hiç anlamadım.Kuranı anlamamış ama Müslümanım demekten iyidir İslam'a zarar verenler yine okumayanlardir.
Kur'an; Ey iman edenler iman ettiğiniz şeyi bir sorgulasaniza
Kuşkusuz İslam'ın en büyük düşmanı yine İslami anlamamışlardandir
Sen ilk laiklikle uğraşacağına kitabını oku
İslami anlamak için görmediğim farklı din kalmadı elimden geldiğince ama ben sözümü hakka saklıyorum Mahşer gününe