Neler Yeni

2023 lgs tavsiyesi 390 puan okul ort 94.92

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
ona bakacağım zaten fen hocamın yüzüne bakamaz oldum en kötü deneme 17/3 olurdu lgs de 15/4 (mat Türkçe 14/4)

en yakın lise 80 le alıyor kopya çeken de aynı okul çekmeyende
hocam ona yapacak bişey yok bende de aynısıs oldu ortaokulda 55obp olan 92obp olan benle aynı okula geldi biraz da para işi diyebilirm ama siz kendinizi bozmazsanız inanın önemi yok bunu öğrendim

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
keşke tanıdık (amcam fln olsa aile baskısından da kurtulurdum ne güzel 4 sene )
Mesaj otomatik birleştirildi:

%16 bandında
Hocam tahmin ettiğim gibi sadece mut Anadolu geliyor bende gidecektim mezun tablosu falan baya iyiydi ama mutda okumak ve yatılı okumak bana ozamanlar mantıklı gelmemişti birde mutla Tarsus arasında baya mesafe var yakın liselere odaklanın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,658
İsim
uwu
hocam ona yapacak bişey yok bende de aynısıs oldu ortaokulda 55obp olan 92obp olan benle aynı okula geldi biraz da para işi diyebilirm ama siz kendinizi bozmazsanız inanın önemi yok bunu öğrendim
burda mahallede zühtü anadolu lisesi var yeni binada olacak sanırım eve de baya yakın 2/3 dk yürüme mesafesi var

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,139
İsim
kilan embappe
Adrese dayalı git

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
yürüme falan bakmayın sizin için olabilcek kafanıza yatan okula gidin 30dk yol olur yada 5dk arkadasınız olur yada olmaz sizin seciminiz o

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,139
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
ama 80 le alıyor bnim ort 95 sence mantıklı mı?
Dostum ortalamaya takılma benim obp 90 di 76 ile alan bir okula girdim benden yüksek obp li baya bir kişide vardı ama hepsi döküldü o sene ilk üçe girmiştim bu senede baya bir bosladim okulda ilk ona falan girdim ortaokulda obp si benden kötü olan 9. Sınıfta obp olarak 10 puan fark attigim kisiler çalışıp beni geçti bu iş obp den ziyade lisede çalışmaya ve arkadaş çevresine bakıyor gittiğin zaman iyi bir arkadaş çevresi edin en onemlisi bu birde çalıştınmi gerisi gelir

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,658
İsim
uwu
Dostum ortalamaya takılma benim obp 90 di 76 ile alan bir okula girdim benden yüksek obp li baya bir kişide vardı ama hepsi döküldü o sene ilk üçe girmiştim bu senede baya bir bosladim okulda ilk ona falan girdim ortaokulda obp si benden kötü olan 9. Sınıfta obp olarak 10 puan fark attigim kisiler çalışıp beni geçti bu iş obp den ziyade lisede çalışmaya ve arkadaş çevresine bakıyor gittiğin zaman iyi bir arkadaş çevresi edin en onemlisi bu birde çalıştınmi gerisi gelir
birkaç kız arkadaş ta oraya gidecek zaten çevre olarakta temiz ( yanımda beraber çalışan kişi olunca saatlerce çalışıyorum ama kimse olmayınca kapağı bile açmıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
birkaç kız arkadaş ta oraya gidecek zaten çevre olarakta temiz ( yanımda beraber çalışan kişi olunca saatlerce çalışıyorum ama kimse olmayınca kapağı bile açmıyorum)
Bende tam tersi aslında yazılılar için dersi ful fokus dinleyip son gün çalışsan taktir üstü alırsın ama tyt/ayt için temel atmak istiyorsan günde 30 dk olsa bile bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,191
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom