EgoistmanTR01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Kanka iddia oynamayı 4 ay önce bıraktım bildiğim terimleri sallıyom ki bişi biliyom sansınlar2.5 üst baştan kaybetmissin sen be kanka
Kanka iddia oynamayı 4 ay önce bıraktım bildiğim terimleri sallıyom ki bişi biliyom sansınlar2.5 üst baştan kaybetmissin sen be kanka
Hocam insanları iddaaya özendirmeyin. Özendirecekseniz de 2 handikap verin 4 oran beyler basın. 1.65 için paranızı riske atmaya değmezCity 2.5 üst alındı.
Gönlüm interden ama gerçekçi olursak city alır
Hocam keşke konuyu okuyup yorum yazsanız.Saat kaçta maç
MbHocam insanları iddaaya özendirmeyin. Özendirecekseniz de 2 handikap verin 4 oran beyler basın. 1.65 için paranızı riske atmaya değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam keşke konuyu okuyup yorum yazsanız.
Kankam iradene karışmak haddim değil, ama sadece eğlenmek için oyna asla yüksek mevlalarla oynama. 10-20 TL zevkine at. Geçen açtığım konuya denk geldin mi bilmiyorum Kuzenim kumardan 2 evini + arabasını kaybetti.City 2.5 üst alındı.
Gönlüm interden ama gerçekçi olursak city alır
Kimin kazanacağını söylemek çok zor. Her iki takım da koskoca finale ulaşmış, birinin bariz daha iyi olduğunu söylemenin manası yok.Bildiğiniz üzere bugün saat 22:00'de İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda Manchester City ve Inter, Şampiyonlar Ligi final maçını oynayacak. Sizce bu kupayı hangi takım kazanır? Yorumlarda da fikir alışverişi yapabilirsiniz.