Max TürkiyelilerHer ankette birinci zaten.
?Max Türkiyeliler
ulan ben dahil herkes mansur yavasa vermisiz (%53) bu adam aday olmayacağını söylüyor ulan harbiden aday olmazsa ne olacak kimi seçeceğiz adam aday olmak istemiyor adamı aday eder bu millet başa gelince daha kötü ederse bu adam ne der biliyor musunuz ,ben buraya gelmek istemedim siz getirdiniz. Bu kadar , bu adama daha hiçbirşey diyemezsin. Listeye bakıyorum herkes yalancı hiçbirinden aday olmaz bunların Muharrem ince en son siyaseti bırakacaktı onu eleyin ,cem uzan demeyin cem uzanı da izledim cem uzan bugün ankara yarın konya o adamdan olmaz ekonomik görüşleri iyi olabilir ama yapıyosan ekonomi bakanı yap o adamdan cumhurbaşkanı olmaz ekrem imamoğlu iyi gibi değil gibi o adam da cins ümit özdağ hiç değil, o adam tam bir diktatör , erdoğan da öyle. Bakın şu listeye bakın tüm türkiye ye varmı bi erbakan varmı bi Atatürk ,adayınızı şunlarla yan yana koyun da bir bakın durumumuz ne kadar kötüErken seçim anketi değildir öylesine meraktan
ironi yapmıştım knkTürkiyeli ne kardeş
Göz ardı edilebilir kusurlar değil. Devlet yönetmek ciddi bir iş, hiçbirinin yönetebileceğini sanmıyorum.Labaratuvarda aday mı üretelim kanka herkesin kusuru var sonuçta.
Yanıtı geç gördüm malum kişi anayasaya göre aday olamaz.elemanın tayyipin aday olduğundan haberi yok galiba süleyman soylu yazmış alksdklaş
Eskiden adaylar başkan olmak için oy toplardı. Mansur toplamadı millet oyları ona topladı. Ama hala naz yapıyor anlamadım gitti.ulan ben dahil herkes mansur yavasa vermisiz (%53) bu adam aday olmayacağını söylüyor ulan harbiden aday olmazsa ne olacak kimi seçeceğiz adam aday olmak istemiyor adamı aday eder bu millet başa gelince daha kötü ederse bu adam ne der biliyor musunuz ,ben buraya gelmek istemedim siz getirdiniz. Bu kadar , bu adama daha hiçbirşey diyemezsin. Listeye bakıyorum herkes yalancı hiçbirinden aday olmaz bunların Muharrem ince en son siyaseti bırakacaktı onu eleyin ,cem uzan demeyin cem uzanı da izledim cem uzan bugün ankara yarın konya o adamdan olmaz ekonomik görüşleri iyi olabilir ama yapıyosan ekonomi bakanı yap o adamdan cumhurbaşkanı olmaz ekrem imamoğlu iyi gibi değil gibi o adam da cins ümit özdağ hiç değil, o adam tam bir diktatör , erdoğan da öyle. Bakın şu listeye bakın tüm türkiye ye varmı bi erbakan varmı bi Atatürk ,adayınızı şunlarla yan yana koyun da bir bakın durumumuz ne kadar kötü
Aga Mansur'a hiçbir şey yokken bir anda gelen ilgiyi ben de anlamadım ama sonuçta en güçlüsü o şu an.Mansur kadar şişmiş bir balon yok sanırım Türk siyasetinde.
Adam konuşsa birileri fikirlerini beğenmeyecek falan. Sorun şu ki adam konuşmuyorAga Mansur'a hiçbir şey yokken bir anda gelen ilgiyi ben de anlamadım ama sonuçta en güçlüsü o şu an.