🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Sen kime verdin oyuOyları herkese açık yapsana şu hdp'ye oy veren kişiyle bir işim var da.
Sen kime verdin oyuOyları herkese açık yapsana şu hdp'ye oy veren kişiyle bir işim var da.
Mansur MHP'den geçti CHP'ye. Milliyetçi birisi. Kürtlerle arası bozuk.Kürtler neden mansur yavaşa vermiyor anlamadım benim çevremdeki her Kürt İmamoğlunun aksine Mansur çıkarsa veririm diyor.
Imamoglu demeyen erkek
Ak partiyi veya adayını savunmak gibi bir amacım yok, onu baştan söyleyeyim ki belli görüşten ilan edilmeyeyimRte tekrar aday olursa yasayı çiğnemiş olacak.
Mustafa Sarıgül derim ama LOL oynarsa.Erken seçim anketi değildir öylesine meraktan
2 tane mustafa sarıgül var kafam karıştı akpye bastımErken seçim anketi değildir öylesine meraktan
Olm nasıl birisin la. Bazı görüşlerin çok doğru bazıları çok yanlış geliyor bana. Tam nötr herifsin.Mansur kadar şişmiş bir balon yok sanırım Türk siyasetinde.
STALKER Roleplay yapsın basarım(!)Mustafa Sarıgül derim ama LOL oynarsa.
RP'ler çok zamlandı başganım bir defa gelsin bu RP'ler ne desin bu fiyatlar ne desin bu çocuklar yasuo kostümü alamayacak mı desin
İlk öncelikleri kendilerinden birine vermek olurKürtler neden mansur yavaşa vermiyor anlamadım benim çevremdeki her Kürt İmamoğlunun aksine Mansur çıkarsa veririm diyor.