Darbe derken askeri anlamda mı yoksa iktidara büyük darbe vurulacak, çok farkla kaybedecek anlamında gibi miArkadaşlar sizce darbe olur mu? ben darbe olacağını düşünüyorum. sizin'de düşüncelerinizi alabilir miyim?
İlki olmaz ama ikinci olacak gibiDarbe derken askeri anlamda mı yoksa iktidara büyük darbe vurulacak, çok farkla kaybedecek anlamında gibi mi
askeri anlamda diyorum.Darbe derken askeri anlamda mı yoksa iktidara büyük darbe vurulacak, çok farkla kaybedecek anlamında gibi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlki olmaz ama ikinci olacak gibi
Yok ya bence olmaz (askeri hiç olmaz) ama halk ayaklanabiliraskeri anlamda diyorum.
ama ben kesin bir darbe olacağı düşüncesindeyim umarım olmaz.Yok ya bence olmaz (askeri hiç olmaz) ama halk ayaklanabilir
umarım öyle olur dostumNe darbesi eski Türkiye yok artık. Seçimle geldiler, seçimle giderler.
Niye olacağını düşünüyorsunuz? Dediğim gibi bence sadece halk ayaklanabilir biraz o da her seçimde oluyor zatenama ben kesin bir darbe olacağı düşüncesindeyim umarım olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım öyle olur dostum
eğer yine aynı hükümet kazanırsa bu sefer işler çığırından çıkar, darbeye kadar gidebilir.Niye olacağını düşünüyorsunuz? Dediğim gibi bence sadece halk ayaklanabilir biraz o da her seçimde oluyor zaten
Genel Kurmay Başkanı zaten hükümetten yana ve darbe yapmaz.Arkadaşlar sizce darbe olur mu? ben darbe olacağını düşünüyorum. sizin'de düşüncelerinizi alabilir miyim?