Oyuncu laptopundan zaten kimsenin pil beklentisi olmaz diye düşünüyorum o yüzden çok dert değil.merhaba arkadaşlar dün asus marka oyuncu laptop aldım bu gün internette gezinirken aldığım laptopun 2023 üretim olduğunu öğrendim. 2023 de üretilmiş laptop sorun çıkartır mı? pil gibi vs
garantiye sormalısın bence ne kadar pil ömrü önemli olmasada ayrıca sıfırmı 2.elmiOyuncu laptopundan zaten kimsenin pil beklentisi olmaz diye düşünüyorum o yüzden çok dert değil.
sıfır aldım kargoda şu angarantiye sormalısın bence ne kadar pil ömrü önemli olmasada ayrıca sıfırmı 2.elmi
yani 2 yıl geçmiş üzerinden pil baya eskimiş olabilir diye düşündüm. pil dışında herhangi bir sorun çıkar mı eğer sorun olursa iade edip 1.5k daha fazla vererek 2025 üretim olanı alacağımOyuncu laptopundan zaten kimsenin pil beklentisi olmaz diye düşünüyorum o yüzden çok dert değil.
bence laptop almamalısın eğer çok seyahat etmiyorsansıfır aldım kargoda şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani 2 yıl geçmiş üzerinden pil baya eskimiş olabilir diye düşündüm. pil dışında herhangi bir sorun çıkar mı eğer sorun olursa iade edip 1.5k daha fazla vererek 2025 üretim olanı alacağım
Asus Tuf A15 RTX 460 R5 7535HSmarkasını tam olarak söylermisib
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence laptop almamalısın eğer çok seyahat etmiyorsan