Ne aldınız hocam? Ben cloud 2 düşünüyorum.Blackshark v2 ve cloud2 arasında kaldım ve ben V2 aldım gayet memnunum. FPS oyunları oynuyorum
Ne aldınız hocam? Ben cloud 2 düşünüyorum.Blackshark v2 ve cloud2 arasında kaldım ve ben V2 aldım gayet memnunum. FPS oyunları oynuyorum
wirelesste varmı o sorun dip ses sorunu bu 1. sorum 2.si anakartın ne ve ses kartı kullanıyor musun 3.süde ses seviyesi iyi mi?Cloud 2 wireless aldım, gerçekten muazzam. Tavsiye ederim. Kablolusunu da kullanmıştım kronik dip ses sorunu hariç o da gerçekten çok iyiydi.
kablolu mu kullanıyorsun kablosuz mu bende kablosuzunu düşünüyorumdaSenelerdir belki çıktığından beri Cloud2 kullanıyorum 3 sene önce bozuldu yine cloud2 aldım bozulursa yine alıcam. Alışkanlıkla alakalı bir şey ses seviyesi bası ses kasması vs hepsi tatmin ediyor
kablolu kullanıyorum kablosuzla uğraşamam ya yok pili bitti yok cart curtwirelesste varmı o sorun dip ses sorunu bu 1. sorum 2.si anakartın ne ve ses kartı kullanıyor musun 3.süde ses seviyesi iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolu mu kullanıyorsun kablosuz mu bende kablosuzunu düşünüyorumda
dip ses sorunu var diyolar kablolulardakablolu kullanıyorum kablosuzla uğraşamam ya yok pili bitti yok cart curt
bence de alınır 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama bütçe varsa wireless olan daha iyi olur kablo sürekli bir yerlere dolanıyor gıcık ediyor bazen, dip ses sorunu şansa bağlı aldığınız zaman çıkma ihtimali var amazondan alırsanız dip ses sorunu çıkınca değişim yapıyorlar diğer sitelerde ne yaparlar bilmiyorum hijyen ürününe girdiği için.dip ses sorunu var diyolar kablolularda
zaten alırsam 100 200 fazla verir amazondan alırım.bence de alınır 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama bütçe varsa wireless olan daha iyi olur kablo sürekli bir yerlere dolanıyor gıcık ediyor bazen, dip ses sorunu şansa bağlı aldığınız zaman çıkma ihtimali var amazondan alırsanız dip ses sorunu çıkınca değişim yapıyorlar diğer sitelerde ne yaparlar bilmiyorum hijyen ürününe girdiği için.
Wireless olan modelde dip ses sorunu yok, kablolu olan modelin kablosu çok uzun ve gerçekten rahatsız ediyor. Wireless olan model için sanırım ses kartına ihtiyacın yok bi çeşit USB takıyorsun içinde ses kartı olduğunu düşünüyorum. Ses seviyesi fazlasıyla yeterli ben sesleri fullediğimde başım ağrıyor %100 de kullanmıyorum valorant vs oynarken. Şarj durumu içinde şunu söyleyebilirim yaklaşık 25-30 saat kullanıyorum %100 den 0 a kadar. Haftada bir şarj ediyorum ben.wirelesste varmı o sorun dip ses sorunu bu 1. sorum 2.si anakartın ne ve ses kartı kullanıyor musun 3.süde ses seviyesi iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolu mu kullanıyorsun kablosuz mu bende kablosuzunu düşünüyorumda
ne zaman aldın. bende düşünüyorum fps oyunları oynuyorum genelde bide rahatlığınada güzel diyolar. ondan düşünüyorum bende almayı. bende hs50 pro var kulaklık güzel ses kasmasıda güzel daha hiç %100 kullanmadım hatta %60 70 in üstüne hiç çıkmadım kulaklıkta ses seviyesinin ama sıkıntısı üst tarafı benim bi zamandan sonra kafamın üst kısmını ağrıtıyor. bide kablosuz olsun kablosuda bazen klavyeye bazen mouseye değiyor filan ondan.Wireless olan modelde dip ses sorunu yok, kablolu olan modelin kablosu çok uzun ve gerçekten rahatsız ediyor. Wireless olan model için sanırım ses kartına ihtiyacın yok bi çeşit USB takıyorsun içinde ses kartı olduğunu düşünüyorum. Ses seviyesi fazlasıyla yeterli ben sesleri fullediğimde başım ağrıyor %100 de kullanmıyorum valorant vs oynarken. Şarj durumu içinde şunu söyleyebilirim yaklaşık 25-30 saat kullanıyorum %100 den 0 a kadar. Haftada bir şarj ediyorum ben.
Rahatlık açısından cloud 2 gerçekten güzel, hem kablolu hem kablosuz olan gerçekten çok rahat. 8-10 saat takmama rağmen herhangi bir ağrı, baskı hissetmiyorum. Cloud 2 dısında kaliteli kulaklık kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Rampage'in kulaklıklarından sonra gerçekten parasını hakediyor Kablolu olanda bende aynı sorunu yaşıyordum, sürekli takılıyordu vs çok bezmiştim o yüzden kablosuza geçtim. (Kablolu olanın sesi çok daha yüksekti %50 de kullanıyordum onu ama kablosuz olanın ses seviyesi de oldukça yeterli)ne zaman aldın. bende düşünüyorum fps oyunları oynuyorum genelde bide rahatlığınada güzel diyolar. ondan düşünüyorum bende almayı. bende hs50 pro var kulaklık güzel ses kasmasıda güzel daha hiç %100 kullanmadım hatta %60 70 in üstüne hiç çıkmadım kulaklıkta ses seviyesinin ama sıkıntısı üst tarafı benim bi zamandan sonra kafamın üst kısmını ağrıtıyor. bide kablosuz olsun kablosuda bazen klavyeye bazen mouseye değiyor filan ondan.