Sami Järvi
80+ Silver
17 diyorlardi da yapmazlar diye düşünüyordum secim agir bastı. 2024 sert başlıcak anlaşılan.Mentalinizi en kötüye hazırlayın
Market fiyatları her geçen gün zamlanmaya devam ediyor. Oran güzel gibi görünsede maalesef alım gücümüz her geçen gün düğmeye devam ediyor. Enflasyonu durduramazsak-ki 2025te belki frenlenebilecek deniyor- bu ücret, şubat mart gibi kuşa dönecektir.beklenenden üst bir zam oldu gibi
Allah devletimize zeval vermesin2024 Asgari Ücret 17.002 ₺ olarak açıklandı
AÇIKLANIYOR! TÜM HABER KANALLARINDA CANLI YAYINDA!
Milyonların heyecanla beklediği asgari ücret toplantısı sona erdi. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücreti saat 19.30'da bizzat açıklayacak.
- YouTube
SevdiÄiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaÅlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaÅın.www.youtube.com
Alimmisin inmisin çinmisin be olm16.100₺ olacak 1.000₺'de refah payıyla beraber 17.100₺.
Bugün 7tl olan ekmek pazartesi 10tl olacakmış ben böyle işin... yapmayın zam filan bu ülkeden bı cacık olmaz. Hepsi sürüsü2024 Asgari Ücret 17.002 ₺ olarak açıklandı
Milyonların heyecanla beklediği asgari ücret toplantısı sona erdi. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücreti saat 19.30'da bizzat açıklayacak.
- YouTube
SevdiÄiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaÅlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaÅın.www.youtube.com
yolunuz açık olsun.17000 olursa ben vatandaşlık iptal ederim suriyeye giderim gelirim ben suri derim yardım alırım
Tahmininde bu kadarı değil mi hocam.Alimmisin inmisin çinmisin be olm
2 kuruş da gıcıklık payını unuttun sadece
Yakında ekmeğide 2. Elden alırız2024 Asgari Ücret 17.002 ₺ olarak açıklandı
- YouTube