kimse kontrol etmiyor, bu btc ilk geliştiren kim ise. o yazılım olarak yazmış, 840.000 blokmu neydi tam hatırlamıyorum neyse o gerçekleşince yarılanma olsun diye,bunu kim kontrol ediyor peki? yani o dediğin ödül miktarının azalıp artmasını
kimse kontrol etmiyor, bu btc ilk geliştiren kim ise. o yazılım olarak yazmış, 840.000 blokmu neydi tam hatırlamıyorum neyse o gerçekleşince yarılanma olsun diye,bunu kim kontrol ediyor peki? yani o dediğin ödül miktarının azalıp artmasını
kral son bi soru daha, bu blok olayı ne peki? bildiğin minecraft bloğu gibi ama içlerinde btc mi var yani?kimse kontrol etmiyor, bu btc ilk geliştiren kim ise. o yazılım olarak yazmış, 840.000 blokmu neydi tam hatırlamıyorum neyse o gerçekleşince yarılanma olsun diye,
alakası yok, yok öyle bişeyfakat o kaybı telafi etmemiz için btc nin fiyatının 2x yapması lazım o da bu durumda zor..
hayır fiyat 2 katına çıkmayacakMUZ BAŞI FİYAT İKİ KATINA ÇIKMAK
blockchain teknolojisinin kullanım oranı ve madencilik oranları. herhangi bir kontrolcüsü yok tamamen merkeziyetsizbunu kim kontrol ediyor peki? yani o dediğin ödül miktarının azalıp artmasını
yani evet düşünülebilir, ister minecraft bloğu de, ister bilgisayardaki klasörler olarak düşün, düz hesap içinde bilgiler içeren bloklar zinciri işte.kral son bi soru daha, bu blok olayı ne peki? bildiğin minecraft bloğu gibi ama içlerinde btc mi var yani?
para transferlerinin yazıldığı yerler ve gizli btc kodları örneğin 0asdax32240109aksnlasd7012131192du0uw falankral son bi soru daha, bu blok olayı ne peki? bildiğin minecraft bloğu gibi ama içlerinde btc mi var yani?
Nasıl alakası yok? Gelirlerimiz %50 düşüyor. Btc fiyatlama yapmadan tekrar kâr etmemiz zor.alakası yok, yok öyle bişey
kanka teşekkür ederimMAYMUN MİNİNG YAPMAK. MAYMUN 6 BTC KAZANMAK. BTC HALVİNG OLMAK. MAYMUN 3 BTC KAZANMAK