Neler Yeni

2024 yılında CS2 oynanır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
CS:GO zamanı daha zevkliydi. CS2'yle beraber en zoruma giden Silah sprey atımı değişmesi. Mermi sanki rastgele gidiyor gibi tutmuyor karşı rakibe. 2. olarak da herkes HS atıyor sanki Valorant dereceli girmişiz gibi ölüm maçında adım attırmıyorlar. CS:GO zamanları bunlar yoktu mesela, daha rahattı kill alabiliyordum, sprey tutuyordu. Şu an CS: Source bile daha zevkli geliyor, en azından her şeyin dengesi var, hitbox sorunu yok. Sizce CS2 bu saatten sonra hala oynanır mı? CS2 gelince aranızda oyunu bırakan oldu mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
CS2 Oynanır.
Mekanikler değişti ancak mesele tekrar alışmakta.
Mesela COD'dan gelen birisi CS'yi sittim sene oynayamaz çünkü yürüme, mekanikler adama çok yavaş gelir sıkılır, bunalır.
Ama oyun için 50 saat verin sonrasında alışmış olacaksınız.
HS olayına gelince orada bir saçmalık hlaen var mesela tam durduğun anda sıkıp sonra tekrar koşarsan o anlık durduğunda HS attıysan net olarak gidiyor, realist bir özellik gibi ama çok da can sıkıyor :D

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
CS:GO zamanı daha zevkliydi. CS2'yle beraber en zoruma giden Silah sprey atımı değişmesi. Mermi sanki rastgele gidiyor gibi tutmuyor karşı rakibe. 2. olarak da herkes HS atıyor sanki Valorant dereceli girmişiz gibi ölüm maçında adım attırmıyorlar. CS:GO zamanları bunlar yoktu mesela, daha rahattı kill alabiliyordum, sprey tutuyordu. Şu an CS: Source bile daha zevkli geliyor, en azından her şeyin dengesi var, hitbox sorunu yok. Sizce CS2 bu saatten sonra hala oynanır mı? CS2 gelince aranızda oyunu bırakan oldu mu?
Spreyde bence fark yok. Yeni rank sistemi bok gibi. Seçkin (reko) tankım aşırı düşük ama yoldaş LE.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CS2 Oynanır.
Mekanikler değişti ancak mesele tekrar alışmakta.
Mesela COD'dan gelen birisi CS'yi sittim sene oynayamaz çünkü yürüme, mekanikler adama çok yavaş gelir sıkılır, bunalır.
Ama oyun için 50 saat verin sonrasında alışmış olacaksınız.
HS olayına gelince orada bir saçmalık hlaen var mesela tam durduğun anda sıkıp sonra tekrar koşarsan o anlık durduğunda HS attıysan net olarak gidiyor, realist bir özellik gibi ama çok da can sıkıyor :D
HS olayının eskisi gibi olmasını isterdim, ölüm maçında bile adım attırmıyorlar doğduğum gibi ölüyorum. CS:GO zamanı mükemmeldi be..

Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Talha Açıkgöz
1)valorant çöplüğüne sakın bulaşma 2)cs cidden source 2 ile birlikte bozuldu (bence daha iyi olmuş ama cidden çok değişti mekanikler garip) 3)fps oyunları tarih oldu aga ne fps oyunuymuş

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
CS2 ilk çıktığında hiç beğenmemiştim sanki fan modu gibi zevk almamıştım lakin şu sıralar tekrar oynayınca zevk aldım. Oyunda ki ranklar adam akıllı kalsaydı oynamaya değerdi, orada ki sayılar beni tatmin etmiyor saçma

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler