Neler Yeni

2024 yılında Iphone X alınır mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
Böyle bir şey yok. Bu durum pil sağlığı ile alakalı. Yani kullanıcıyla.
Bal gibi de var hocam 😓
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışı iPhone 12 Mini bakd derim. TR iphone almak enailik gibi geliyo

grasdiyas

80+ Silver
yan sanayi deji gibi bataryalar iyi ama telefonu kastiriyor onlar nedense orjinal batarya kullaninca cihaz daha az isiniyor ve kasma yavaşlama olmuyor bu durum wifi anteni ekran icinde gecerli değişeni yoksa alinir ama varsa bulaşma hiç

grasdiyas

80+ Silver
ayni durum sarj aleti icinde gecerli ttec gibi markalar kullanmak lazim

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
Nerde var? Kaynak?
Kaynak mı? Apple telefonlarımızı yavaşlatıyor diye açıklama yapmış geçen formedin mi? (!)

Belli oluyor dostum emin ol, 12 kullanıcısı olarak nasıl yalanliyorsun anlamadım?

şahin doğan

80+ Platinum
Kaynak mı? Apple telefonlarımızı yavaşlatıyor diye açıklama yapmış geçen formedin mi? (!)

Belli oluyor dostum emin ol, 12 kullanıcısı olarak nasıl yalanliyorsun anlamadım?
O durum pil sağlığı ile alakalı zaten. Onu belirttim. Pil sağlığı düştükçe batarya optimizasyonu için performansı düşüyor. Sen performansının düşmesini istemiyorsan pil 85-90 a düşmeden pili değiştirirsin yavaşlamaz. Herhangi bir şeyi yalanladığım yok. Detaylarını bilmediğin şeyleri, başkalarından duyup araştırmadığın şeylerin detaylarını aktarmadan söylüyorsunuz. Bir yerde başlıkta "Apple telefonları yavaşlatıyor kabul etti" diye bir şey görüp burada satıyorsun örnek olarak.

MonSalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrullah
Arkadaşlar 12 ay taksitle sıfır IPhone 12 alınır mı?

şahin doğan

80+ Platinum
Xr var elimde kutu fatura yok Apple kvk da değiştirirler mi pilini bilgin var mi hocam
Faturayı aldığın yerden çıkarttırabilirsin. IMEI üzerinden sorgulayarak garantisi yoksa ücretli değişim yapıyorlar diye biliyorum.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
zamanının amiral gemisi telefon drop kralı olmuş vah
Geçen seneye kadar s10 kullanıyodum forumda bilirler telefondan çekmediğim kalmadı batarya olsun ısınma olsun kamera rezaleti olsun önermeyin şu telefonu artık.

Gif Man

80+ Gold
En Kötü Apple İphone 11 Alman Mantıklı Olur .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,889
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom