Neler Yeni

2024 yılında Iphone X alınır mı?

The GodFather

80+ Silver
13 ten aşağısı alınmaz bence

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
Yaw su Samsung ile iPhone karşılaştırmayın artık aynı şey değiller biri ios biri android
birisi uzay mekiği de diğeri araba mı kardeşim ikisi de telefon niye karşılaştırmayım? iPhone'u iPhone ile mi karşılaştıracaksın bu nasıl bir kafa bu fiyat bandında s10 plus daha mantıklı zaten 1 yıl kullanacak iphone fan boyluğu yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

s10 plus babamda var şu an çatır çatır kulllanıyor kasması vs hiçbir şey yok şarjı falanda her türlü iPhone xten iyi gider ekran kalitesinden vs bahsetmiyorum bile

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
birisi uzay mekiği de diğeri araba mı kardeşim ikisi de telefon niye karşılaştırmayım? iPhone'u iPhone ile mi karşılaştıracaksın bu nasıl bir kafa bu fiyat bandında s10 plus daha mantıklı zaten 1 yıl kullanacak iphone fan boyluğu yapmayın

s10 plus babamda var şu an çatır çatır kulllanıyor kasması vs hiçbir şey yok şarjı falanda her türlü iPhone xten iyi gider ekran kalitesinden vs bahsetmiyorum bile
Aynen kardeşim drop kralı s10 plus

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
Samsungu övmeyin bana s22 kullandım 1 yıl zehir gibiydi sonunda kurtuldum
s22 sorunluydu zaten her telefonu güzel olacak diye bir şey yok bazı modelleri amiral gemisidir sağlamdır s23 serisi mesela aynı şekilde s10 plus vs

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
s22 sorunluydu zaten her telefonu güzel olacak diye bir şey yok bazı modelleri amiral gemisidir sağlamdır s23 serisi mesela aynı şekilde s10 plus vs
Peki öyle olsun bakalım

ANYA

80+ Bronze
hala android kasar diye sanıyorlar bende annemi samsung s6 var 2015 de aldım 9 sene oldu çok sağlam teli kasmıyor sadece pili değiştirdim o kadar.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Xs ile X arasındaki fark nedir? Gerçekten almaya değer bir farksa bütçemi arttırabilirim. Fakat dediğim gibi 1 yıl civarı kullanıp daha sonra yükselteceğim için arada çok fark yoksa X daha mantıklı olabilir benim için.
xlerde çok fazla kronik sorun var ekran yanığı, batarya, faceid arızası gibi problemleri var alabiliyorsan x al satarken ikisi de oran olarak aynı şekilde artar zaten.

Oriencc

80+ Bronze
Merhabalar, hali hazırda android bir telefon olan Oppo A74 kullanıyorum. Kullandığım telefon çok kasıyor. Telefonda oyun vesaire oynamıyorum fakat artık Instagrama girerken bile kasıyor. Telefonu ilk aldığım andan itibaren kasma sorunları mevcuttu bu arada. Sadece günlük kullanıcıyım, gün içerisinde çalıştığım için çok fazla bakamıyorum zaten. Eve geldiğimde sorunsuz biraz takılmak için almayı düşünüyorum. Zaten en fazla 1 yıl sonra telefonu tekrardan değiştireceğim. Sizce benim gibi birisi için 2024 yılında Iphone X alınır mı?
Samsung s21 alabilirsin aynı bütçede benim gözümde çok daha iyi

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Talat
bence iphone 12 den altını alma cok fark var kamerada işlemcide

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
iphone yavaşlatıyor eski telefonlarını

ve güncelleme alamıyorsun

Kanka öyle bi demişsin ki sanki android yapmıyor :D sanırısın samsung s7 çatur çutur çalışıyor :D

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Bende Xs telefonumu sattım 1-2 ay önce. 1 sene kadar kullandım ilk sahibi arkadaşımdı o yüzden hiç bir problemi yoktu ve memnundum. O yüzden tavsiye edebilirim temiz bir şey bulunduktan sonra kullanılır.

Top Bottom