The GodFather
80+ Silver
13 ten aşağısı alınmaz bence
birisi uzay mekiği de diğeri araba mı kardeşim ikisi de telefon niye karşılaştırmayım? iPhone'u iPhone ile mi karşılaştıracaksın bu nasıl bir kafa bu fiyat bandında s10 plus daha mantıklı zaten 1 yıl kullanacak iphone fan boyluğu yapmayınYaw su Samsung ile iPhone karşılaştırmayın artık aynı şey değiller biri ios biri android
Aynen kardeşim drop kralı s10 plusbirisi uzay mekiği de diğeri araba mı kardeşim ikisi de telefon niye karşılaştırmayım? iPhone'u iPhone ile mi karşılaştıracaksın bu nasıl bir kafa bu fiyat bandında s10 plus daha mantıklı zaten 1 yıl kullanacak iphone fan boyluğu yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
s10 plus babamda var şu an çatır çatır kulllanıyor kasması vs hiçbir şey yok şarjı falanda her türlü iPhone xten iyi gider ekran kalitesinden vs bahsetmiyorum bile
zamanının amiral gemisi telefon drop kralı olmuş vahAynen kardeşim drop kralı s10 plus
Samsungu övmeyin bana s22 kullandım 1 yıl zehir gibiydi sonunda kurtuldumzamanının amiral gemisi telefon drop kralı olmuş vah
s22 sorunluydu zaten her telefonu güzel olacak diye bir şey yok bazı modelleri amiral gemisidir sağlamdır s23 serisi mesela aynı şekilde s10 plus vsSamsungu övmeyin bana s22 kullandım 1 yıl zehir gibiydi sonunda kurtuldum
Peki öyle olsun bakalıms22 sorunluydu zaten her telefonu güzel olacak diye bir şey yok bazı modelleri amiral gemisidir sağlamdır s23 serisi mesela aynı şekilde s10 plus vs
xlerde çok fazla kronik sorun var ekran yanığı, batarya, faceid arızası gibi problemleri var alabiliyorsan x al satarken ikisi de oran olarak aynı şekilde artar zaten.Xs ile X arasındaki fark nedir? Gerçekten almaya değer bir farksa bütçemi arttırabilirim. Fakat dediğim gibi 1 yıl civarı kullanıp daha sonra yükselteceğim için arada çok fark yoksa X daha mantıklı olabilir benim için.
Samsung s21 alabilirsin aynı bütçede benim gözümde çok daha iyiMerhabalar, hali hazırda android bir telefon olan Oppo A74 kullanıyorum. Kullandığım telefon çok kasıyor. Telefonda oyun vesaire oynamıyorum fakat artık Instagrama girerken bile kasıyor. Telefonu ilk aldığım andan itibaren kasma sorunları mevcuttu bu arada. Sadece günlük kullanıcıyım, gün içerisinde çalıştığım için çok fazla bakamıyorum zaten. Eve geldiğimde sorunsuz biraz takılmak için almayı düşünüyorum. Zaten en fazla 1 yıl sonra telefonu tekrardan değiştireceğim. Sizce benim gibi birisi için 2024 yılında Iphone X alınır mı?
iphone yavaşlatıyor eski telefonlarını
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve güncelleme alamıyorsun