Neler Yeni

2024’te ekonomi düzelir mi?

Sizce 2024’te ekonomi düzelir mi?

• Oy kullanan toplam üye
    94
Hocam sizde kahinlik sezdim bu sezonun şampiyonu kim olur
Kahinlik değil olacakları söylüyorum. Fransa yıkılmanın eşiğine geldiği zaman ve bu durum AB ye sıçradığı zaman şampiyonluk düşünmezsin merak etme ama GS'li olarak FB'yi görmek isterim şampiyon olarak üzüyorlar beni bile.

BAŞIIII

Kahinlik değil olacakları söylüyorum. Fransa yıkılmanın eşiğine geldiği zaman ve bu durum AB ye sıçradığı zaman şampiyonluk düşünmezsin merak etme ama GS'li olarak FB'yi görmek isterim şampiyon olarak üzüyorlar beni bile.
Mesaj alındı ağabey 😉
IMG_20230730_211242.jpg

Nah düzelir evet diyenler hayel aleminde yaşıyor.

Son düzenleme:
Ekonomik olarak yukarıya doğru ivmeli bir gidişat için çok fazla şeyin değişmesi lazım, ki artık bunun için çok geç. Çünkü bu değişkenlerin neredeyse tamamına yakını ülkenin kendi kontrolünden çıkmış durumda. Temel üretim, çiftçilik, hayvancılık, denizlerle çevrili ülke için deniz mahsül ve ticareti, teknolojik ve toplumsal yapı olarak yüzlerce yıl geride bırakıldık. Bu şartlarda ileri seviye medeniyet ve ekonomik refah seviyesinin yakalanması imkansız. Ancak hesapta olmayan ve global anlamda çok radikal ve köklü değişim ve gelişmeler bunu değiştirebilir...

Ben 2024te doların 2 liraya kadar düşeceğine inanıyorum knk ülke şahlancak hedef 2024 😎

Ya ekonominin düzelmesi için hiçbir hamle yapılmıyorken hatta her geçen gün daha da kötüye gitmemize rağmen nasıl böyle ümitler besleyebiliyorsunuz anlamıyorum

Ülke siyasal İslam ile yönetiliyorken ne ekonomi ne de başka bir şey hakkında pozitif düşüncelere kapılmayın. Gerçekten işini bilen insanlar önemli konumlara gelmediği sürece ekonomi biraz bile olsa düzelmez.

Ülke b@k yoluna doğru gidiyor kasadaki paraları bitirdiler

Bu sene düzelmez ama önümüzdeki 5 6 sene içerisinde sadece ekonomiyi değil toplumu da düzeltmek için çabalarlarsa bir şeyler olabilir çünkü artık toplum da krizi bahane ediyor en azından belirli bir kesim herkes nasıl olsa batıyoruz en azından kârımız fazla olsun derdinde o yüzden 1 2 yıl içinde düzelecek durumda değiliz ancak hiç düzelmeyecek durumda da değiliz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyi doğru demiş? Neye göre ihracat yok? Neye göre yabancı yatırımcı yok? Türkiye sadece enerji ihtiyacı alımını dışarıdan almayı bıraksa zaten cari fazlalık vericek konuma geliyor. Kaldıki Türkiye konum olarak mihenk taşı durumunda. Herhangi bir batmada dünya krize girer. Açın biraz kitap okuyun. Türkiyenin batmasını istemedikleri için zaten yatırı myapıyorlar. Tayyibin iki gözü için yapmıyorlar yatırımları
Fikrine kesinlikle katılıyorum jeopolitik olarak öyle bir konumdayız ki bize giren tüm Avrupa'ya ve hatta dünya çapında çoğu ülkeye girecek demek işte bu yüzden biz Arjantinle yada Venezüella ile bir değiliz istediğimiz zaman bu durumdan kurtulabilecek en kötü ihtimalle bunun için çabalayacak gücümüz var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,103
Üyeler
173,460
Son üye
roanthe
Geri