Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Kahinlik değil de, büyük resim görücüler var ya.Hocam sizde kahinlik sezdim bu sezonun şampiyonu kim olur
Kahinlik değil de, büyük resim görücüler var ya.Hocam sizde kahinlik sezdim bu sezonun şampiyonu kim olur
Kahinlik değil olacakları söylüyorum. Fransa yıkılmanın eşiğine geldiği zaman ve bu durum AB ye sıçradığı zaman şampiyonluk düşünmezsin merak etme ama GS'li olarak FB'yi görmek isterim şampiyon olarak üzüyorlar beni bile.Hocam sizde kahinlik sezdim bu sezonun şampiyonu kim olur
Mesaj alındı ağabeyKahinlik değil olacakları söylüyorum. Fransa yıkılmanın eşiğine geldiği zaman ve bu durum AB ye sıçradığı zaman şampiyonluk düşünmezsin merak etme ama GS'li olarak FB'yi görmek isterim şampiyon olarak üzüyorlar beni bile.
iki düzelir kelimesi arasına bir virgül ışınladım sayınNah düzelir düzelir diyenler hayel aleminde yaşıyor.
Ya ekonominin düzelmesi için hiçbir hamle yapılmıyorken hatta her geçen gün daha da kötüye gitmemize rağmen nasıl böyle ümitler besleyebiliyorsunuz anlamıyorumSizce 2024’te ekonomi düzelir mi?
Bu sene düzelmez ama önümüzdeki 5 6 sene içerisinde sadece ekonomiyi değil toplumu da düzeltmek için çabalarlarsa bir şeyler olabilir çünkü artık toplum da krizi bahane ediyor en azından belirli bir kesim herkes nasıl olsa batıyoruz en azından kârımız fazla olsun derdinde o yüzden 1 2 yıl içinde düzelecek durumda değiliz ancak hiç düzelmeyecek durumda da değilizSizce 2024’te ekonomi düzelir mi?
Fikrine kesinlikle katılıyorum jeopolitik olarak öyle bir konumdayız ki bize giren tüm Avrupa'ya ve hatta dünya çapında çoğu ülkeye girecek demek işte bu yüzden biz Arjantinle yada Venezüella ile bir değiliz istediğimiz zaman bu durumdan kurtulabilecek en kötü ihtimalle bunun için çabalayacak gücümüz varNeyi doğru demiş? Neye göre ihracat yok? Neye göre yabancı yatırımcı yok? Türkiye sadece enerji ihtiyacı alımını dışarıdan almayı bıraksa zaten cari fazlalık vericek konuma geliyor. Kaldıki Türkiye konum olarak mihenk taşı durumunda. Herhangi bir batmada dünya krize girer. Açın biraz kitap okuyun. Türkiyenin batmasını istemedikleri için zaten yatırı myapıyorlar. Tayyibin iki gözü için yapmıyorlar yatırımları