Yardım Yamuk ekran kartı düzelir mi?

ekran kartı saldı kendini şuan hocam deliklere paralel montajını yaptım kasanın led kablosu alttaki porta takılıymış gördm ama ondan dolayı değildir diye düşündüm söküp denedim düzeldi :D

hocam düzeldi aslında çok basit bir şeymiş nasıl oldu gözümden kaçtı anlam veremedim altta led portuna kasanın ışıklandırma kablosu takılıymış oda ekran kartına değiyor değdiği için bir tık yukarı itiyormuş şuan bir sorun yok gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çözdüm hocam ya led portunda kablo takılı kasanın ekran kartına değiyor yukarı itiyor onu düzeldi şimdi ama ledler gg söktüğüm için

9070 xt ye geçcem sanırım nasıl memnun musun
Cok guzel 2k icin ama 4kda tatmin etmez beni monitoru 4k yapinca 6080 alcam

Hocam fotoyu guncelliyorum daha detaylı çekmeye çalıştım umarım ben yaniliyorumdur cıvata sikmadan ki halini çektim şuan anakarta bağlı desteksiz hali civata sıkılmadan hali güncel şimdi taktım kartı kasa Leş ondan mı diye düşünmüyor değilim hafif bir yamulma var sanki ekran kartında PCB kısmında ama sanırım 2 aya yakın suredir ürün alttan desteksiz sadece civata ile tutturuldugu için mı acaba demiyor değilim alan arkadaş aşırı bilgisiz cıvata atmadan da kullanabilirim altına destek aparatını alırım kasayı yatay konumda kullanırım en kötü zaten kasaya özenle üretim yapılmamış direk sağda tahtadan belli afedersiniz manav ve pazarcı emekçilerin kullandığı meyve ahşap meyve kasasından arta kalan ahşap yapıştırılmış silikonla 🥲😂😂😂 onunda fotosunu ekliyom bu arada ilk fotodaki saçı bilerek şimdi ben çekip elle yamulttum belki bir işe yarar durum hakkında diye(şüpheli) ayrıca dün James eşek 240mm sıvı soğutmayı sökerken aşırı zorlandım bu satın alan arkadaş kule tipi hasarlı geldi diye OEM üründe mahalle PC cisine gidip James eşek 240 mm taktırmış fiyatta sağlam bir geçirme ile kaziklanip almış takan mahalle PC cisi mubarek nasıl takmissa ulan pump braketine am5 işlemcinin izi çıkmış resmen hatta anakartin arkasında demir braket vardır bilirsiniz ulan onu bile yamultmuş sıkarken sıvı soğutma pump kısmını sökerken vs attım resmen hayvan gibi sıkmış işlemci ve yuva nasıl tek parça şaşırdım.@asko56 @jombo @TechGuy @Volkan:/
sorun göremedim ya kasa leş bence

Cok guzel 2k icin ama 4kda tatmin etmez beni monitoru 4k yapinca 6080 alcam
Şuan en yaygın sanırım 1080p birde 2k 4 k pek görmüyorum oynayan belkide bütçe meselesi

sorun göremedim ya kasa leş bence
Düzeldi bro ya nasıl görmedim farketmedim anlamadım LED portuna kasanın led kablosunu takmışlar oda ekran kartını itiyor söktüm düzeldi 🥲😂 Aşırı basit bir durum nasıl farkına varamadım anlamadım

Son düzenleme:
Geri