- Bütçe
- 75
Merhabalar askerlik vazifemi yaptıktan sonra güzel gelişmeler olacak ve hali hazırda olan sistemi değiştirmek istiyorum değişecek olanlar ekran ve kasa diyer ıvır zıvırdan memnunum öncelikle bütçem 60-70 bin arası değişecek o zaman ki durumuma bağlı belki 60 binden yukarı çıkamam malum dolar ve euro kuru çok dalgalanıyor her neyse 2k içinmi kursam yoksa 4k için mi pek emin değilim yani şöyle 4070ti süperli sistemler ortalama 55-60 bin arası değişiyor 4080 süperli sistemler ise 60-70 bin yani 4k için bu fiyat farkına yahut üstüne çıkmaya değermi sonuç olarak sadece hikayeli oyunlar oynuyorum hani duruma göre 2k ya yönelip güzel bir 2k monitore 15 bin falan da ayıra bilirim ama yok 4080 için değer dediğin fiyatlar derseniz direkt 4080süperli sistemlere yöneleceğim ek olarak yıllardır intel giriş ve orta segment işlemciler kullandım artık amd tarafına geçmek istiyorum orayı deneyimlemek ha bir de unutmadan hobi olarak unreal engine 5 projeleri üzerine çalışıyorum… son olarak 5000 serisi kartları beklemelimiyim ? baktığım sistemleri link atacağım ve sizlerde sistem önerisi linki ata bilirsiniz .
CYBER-U265KF / INTEL ULTRA 7-265KF TRAY / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-U265KF oyuncu bilgisayarı ASUS TUF RTX 4080 SUPER 16GB ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
BLADE-TUF4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER OG OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-TUF4070TISUPER oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7600 TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr