Neler Yeni

2025 ford Kuga alınır mı

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Bu araç alınır ve birde kronik sorunları neler biliyorsan detaylıca açıklayabilir misiniz? Alınmazsa yerine ne tercih edilebilir

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu araç alınır ve birde kronik sorunları neler biliyorsan detaylıca açıklayabilir misiniz? Alınmazsa yerine ne tercih edilebilir
Kesinlikle alınır, Ford olduktan sonra modeli önemli değil. Tam bir erkek arabası.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kesinlikle alınır, Ford olduktan sonra modeli önemli değil. Tam bir erkek arabası.
Kronikleri ecoboost motorlarında var dayanıksızlar, dizel ecoblue motorlar sağlamdır kroniksizdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı paraya kia sportage tercih edilebilir. Piyasasıda kugaya oranla daha canlı.
Piyasası daha iyi olsa da yol tutuşu ve hissiyat olarak çok fark var hocam, önceden focus sahibiydik kia cerato ile yarışırken cerato virajda dağıldı gitti, altyapı olarak kialara pek güven olmuyor açıkcası

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beni kronikleri tedirgin ediyor şanzıman kavrama vs. Birisi kötü derken birisi iyi diyor arada kaldım şahsen

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam beni kronikleri tedirgin ediyor şanzıman kavrama vs. Birisi kötü derken birisi iyi diyor arada kaldım şahsen
Hocam şanzımanları 8 ileri tork konvertörlü tam otomatik amerikan tip şanzıman. Bizim arabanızın da şanzımanı aynıydı hiç bir sorun yaşamadık, kronikleri yok diyebilirim bir dsg yada powershift kadar sorunları yok, sadece ağır trafikte bazen vurma hissi veriyor şanzıman ısındığı zaman o kadar, geçişleri yavaş o da şanzıman tipiyle alakalı. Kullanan biri olarak biz memnun kaldık açıkcası, fazlasıyla dayanıklı bir şanzıman. Sadece dizellerde partikül filtresi çok tıkanıyor 15 binde bir yetkili serviste temizlenmesi lazım ücretsiz şekilde temizliyorlar.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şanzımanları 8 ileri tork konvertörlü tam otomatik amerikan tip şanzıman. Bizim arabanızın da şanzımanı aynıydı hiç bir sorun yaşamadık, kronikleri yok diyebilirim bir dsg yada powershift kadar sorunları yok, sadece ağır trafikte bazen vurma hissi veriyor şanzıman ısındığı zaman o kadar, geçişleri yavaş o da şanzıman tipiyle alakalı. Kullanan biri olarak biz memnun kaldık açıkcası, fazlasıyla dayanıklı bir şanzıman. Sadece dizellerde partikül filtresi çok tıkanıyor 15 binde bir yetkili serviste temizlenmesi lazım ücretsiz şekilde temizliyorlar.
1.5 otomatik 8 ileri benzinleri nasıl hocam kronik vs. Olarak onların kroniği var mı

Top Bottom