Hocam bana kalsa ben 2m civarına accord alcamda arkadaşım bakıyor suv düşünüyor ondan sordum crvin yeni çok pahalı eskiside güzel durmuyor yoksa bende ya Civic ya da accord zaten ppden belliiçi rezalet hem focusun hem kuganın birde bana çok çelimsiz geldi civic tercih ettik yerine
Verimsiz motor verimsiz şanzıman muadillerine göre çok yakıyor. İçi kötüBu araç alınır ve birde kronik sorunları neler biliyorsan detaylıca açıklayabilir misiniz? Alınmazsa yerine ne tercih edilebilir
ya hocam aslında 2019-2020 kasa crvler çok güzel neden beğenmediniz anlamadım suvda şehirde yaşıyorsanız gösteriş dışında iş yapmıyor civic yada accord mantıklı olacaktırHocam bana kalsa ben 2m civarına accord alcamda arkadaşım bakıyor suv düşünüyor ondan sordum crvin yeni çok pahalı eskiside güzel durmuyor yoksa bende ya Civic ya da accord zaten ppden belli![]()
Kuga işi yattı hocam o zaman herkes alınmaz diyorsa vardır bir şeyVerimsiz motor verimsiz şanzıman muadillerine göre çok yakıyor. İçi kötü
İnip binmesi rahat hocam ya birde dediğim gibi kendime değil arkadaşıma onlar suv düşününce kaldi crvler güzel ama qasqahiye falan bakınca tasarımı eski kalıyor yoksa accordan şaşmamya hocam aslında 2019-2020 kasa crvler çok güzel neden beğenmediniz anlamadım suvda şehirde yaşıyorsanız gösteriş dışında iş yapmıyor civic yada accord mantıklı olacaktır
2.2m ye alınacak o kadar iyi arabalar varki fordun yüzüne bakmazdım şahsenBu araç alınır ve birde kronik sorunları neler biliyorsan detaylıca açıklayabilir misiniz? Alınmazsa yerine ne tercih edilebilir
Sportage de güzel ama qashqai daha mantıklı. Bence git ikisinede bak. Deneyerek al.Tamda ona bakıyordum hocam peki qashqai mi yoksa sportage mi
Hocam orda bi 0 kugada indirim firsati olmuştu ondan yoksa dediğiniz gibi bakılacak araba değil2.2m ye alınacak o kadar iyi arabalar varki fordun yüzüne bakmazdım şahsen
Motor mekanik ve kronik sorun olarak hangisi daha sorunsuz olur hocamSportage de güzel ama qashqai daha mantıklı. Bence git ikisinede bak. Deneyerek al.
Kronik belli başlı her markada var. Ama genel olarak japonlar daha kusursuz oluyor ondan qashqai diyorum.Hocam orda bi 0 kugada indirim firsati olmuştu ondan yoksa dediğiniz gibi bakılacak araba değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Motor mekanik ve kronik sorun olarak hangisi daha sorunsuz olur hocam
Kronik illa ki olur hocamda mesela bizde honda Civic var fd6 kronigi motor kulağı vs. Motor kulağı mesela 2000tl ama Volkswagen de DSG arızası oluyor 80-90 bin lira o tarz kronikten hangisi daha mantıklı olurKronik belli başlı her markada var. Ama genel olarak japonlar daha kusursuz oluyor ondan qashqai diyorum.
Kia nın yedek parçası pahalı. Yedek parçası ucuz olanlar genelde japon fransız ve çin oluyor.Kronik illa ki olur hocamda mesela bizde honda Civic var fd6 kronigi motor kulağı vs. Motor kulağı mesela 2000tl ama Volkswagen de DSG arızası oluyor 80-90 bin lira o tarz kronikten hangisi daha mantıklı olur
İlan açılmıyor hocam sayfaya ulaşılamadı diyorhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...-crossback-performance-line-1231788945/detayc
bu fiyata en güzel araçtır benim gözümde 0 ayarında bir şey istiyorsa suv da
Sportagelerin içi daha güzel hocam ya ondan aklımı çeliyor ama sorunsuzlukda nissan arada kaldımKia nın yedek parçası pahalı. Yedek parçası ucuz olanlar genelde japon fransız ve çin oluyor.