mithatgktn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Mithat Göktan Karakaya
Öncelikle giresunda yaşadığımı belirtmek isterim ve giresundaki ilanlara bakarak 10 bin TL'ye 2 kollu bir ilan gördüm. ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ox-series-s-512-gb-cift-kol-1236483290/detay/
elimde bir tane bilgisayar var fakat sistem özellikleri çok kötü (aşağıya yazıyorum):
i5 4460
8 GB DDR3 ram
GTX 750Ti 2GB VRAM
240 GB SSD
1 TB HDD
PSU bilmiyorum.
Elimde böyle bir sistem bulunuyor ve bununla genelde valorant, ets2 ve rocket league tarzı oyunlar oynuyorum, şimdilik bana yetiyor. Elimde en fazla 10 bin TL bütçe var ve bu paraya PC'yi upgrade etmek çok saçma geliyor. PC upgrade yerine baştan dizmem lazım ama aynı performans için en az 20 bin TL'lik paraya ihtiyacım oluyor.
Arada Ankara'ya seyahat ediyorum ve çantada veya valizde taşınması içinde ufak, kompakt bir cihaz gibi geliyor.
Sizce 2025 senesinde Xbox Series S alınır mı?
ekleme:
konsolu bir televizyona bağlayarak kullanacağım.
elimde bir tane bilgisayar var fakat sistem özellikleri çok kötü (aşağıya yazıyorum):
i5 4460
8 GB DDR3 ram
GTX 750Ti 2GB VRAM
240 GB SSD
1 TB HDD
PSU bilmiyorum.
Elimde böyle bir sistem bulunuyor ve bununla genelde valorant, ets2 ve rocket league tarzı oyunlar oynuyorum, şimdilik bana yetiyor. Elimde en fazla 10 bin TL bütçe var ve bu paraya PC'yi upgrade etmek çok saçma geliyor. PC upgrade yerine baştan dizmem lazım ama aynı performans için en az 20 bin TL'lik paraya ihtiyacım oluyor.
Arada Ankara'ya seyahat ediyorum ve çantada veya valizde taşınması içinde ufak, kompakt bir cihaz gibi geliyor.
Sizce 2025 senesinde Xbox Series S alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekleme:
konsolu bir televizyona bağlayarak kullanacağım.
Son düzenleme: