Neler Yeni

2025 senesinde 2. el Xbox Series S alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mithat Göktan Karakaya
Öncelikle giresunda yaşadığımı belirtmek isterim ve giresundaki ilanlara bakarak 10 bin TL'ye 2 kollu bir ilan gördüm. ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ox-series-s-512-gb-cift-kol-1236483290/detay/
elimde bir tane bilgisayar var fakat sistem özellikleri çok kötü (aşağıya yazıyorum):
i5 4460
8 GB DDR3 ram
GTX 750Ti 2GB VRAM
240 GB SSD
1 TB HDD
PSU bilmiyorum.
Elimde böyle bir sistem bulunuyor ve bununla genelde valorant, ets2 ve rocket league tarzı oyunlar oynuyorum, şimdilik bana yetiyor. Elimde en fazla 10 bin TL bütçe var ve bu paraya PC'yi upgrade etmek çok saçma geliyor. PC upgrade yerine baştan dizmem lazım ama aynı performans için en az 20 bin TL'lik paraya ihtiyacım oluyor.
Arada Ankara'ya seyahat ediyorum ve çantada veya valizde taşınması içinde ufak, kompakt bir cihaz gibi geliyor.
Sizce 2025 senesinde Xbox Series S alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekleme:
konsolu bir televizyona bağlayarak kullanacağım.

Son düzenleme:
Series S alsanız bile hey ay abonelik için para ödeyeceksiniz. alınır ama fiyatına değmez
2. el sistem toplayın daha mantıklı. zaten giresun da hiçbir şey yok, ister merkez ister bulancak istersen göreleye bak bilgisayarcı bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mithat Göktan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Series S alsanız bile hey ay abonelik için para ödeyeceksiniz. alınır ama fiyatına değmez
2. el sistem toplayın daha mantıklı. zaten giresun da hiçbir şey yok, ister merkez ister bulancak istersen göreleye bak bilgisayarcı bile yok.
abonelik çok da sorun değil, 2. el sistem toplamaya kalktığımda aynı bütçelere yine elimdekine benzer pc toplayabiliyorum.
bi de ankaraya gidip gelme durumlarında taşımak için xbox'ı çantaya atmayı düşünüyorum.
ilandaki cihazı elden aldığımda arkadaş 9500'e bırakabileceğini söyledi, pazarlıkla 9000'e belki alabilirim diye düşünüyorum. Yine alınır mı?

abonelik çok da sorun değil, 2. el sistem toplamaya kalktığımda aynı bütçelere yine elimdekine benzer pc toplayabiliyorum.
bi de ankaraya gidip gelme durumlarında taşımak için xbox'ı çantaya atmayı düşünüyorum.
ilandaki cihazı elden aldığımda arkadaş 9500'e bırakabileceğini söyledi, pazarlıkla 9000'e belki alabilirim diye düşünüyorum. Yine alınır mı?
ben 6000'e Ryzen 5 3600 ile 1070'li sistem toplamıştım
4000 daha koysan 5600 ile 1080 ti gelicek hiç te sizin sisteme yakın değil o yüzden bana göre alınmaz.
sistemi satıyormusunuz bu arda?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mithat Göktan Karakaya
4000 daha koysan 5600 ile 1080 ti gelicek hiç te sizin sisteme yakın değil o yüzden bana göre alınmaz.
sistemi satmayı çok fazla düşünmüyorum ama eğer almak isterseniz size göre değeri nedir?

sistemi satmayı çok fazla düşünmüyorum ama eğer almak isterseniz size göre değeri nedir?
tek tek bir toplamaya çalışayim. PSU kaç W olduğunu biliyormusunuz markası pek önemli değil en fazla 450W'dır

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ömer cabbar ali
Series s ile yeni çıkan indiana Jones u 60 FPS oynarak bitirdim daha yeni zamanında bende ikinci el almıştım 6k ya tek kollu garantileri biteli 1 yıl oldu hayla taş gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mithat Göktan Karakaya
Series s ile yeni çıkan indiana Jones u 60 FPS oynarak bitirdim daha yeni zamanında bende ikinci el almıştım 6k ya tek kollu garantileri biteli 1 yıl oldu hayla taş gibi
ilanın linkini gördünüz hocam, sizce 9500'e alınır mı ilandaki cihaz?

hocam bu arada ilanlara biraz baktım da 1080 ti zaten 6-7k civarında

anakart, SSD, HDD, kasa, PSU yakın seçmeye çalıştım, depolama boyutları aynı kasa ise dandik olmasın diye technopc den seçtim
3000'e yakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ömer cabbar ali

Garantisi 1 ay bile olsa garantisi devam eden cihaz bulsan bence daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mithat Göktan Karakaya
anakart, SSD, HDD, kasa, PSU yakın seçmeye çalıştım, depolama boyutları aynı kasa ise dandik olmasın diye technopc den seçtim
3000'e yakın
bende bi ara araştırdığımda benzer fiyatı kafamda kurmuştum pc için ve bu paraya satmak yerine bir süre daha olsun kullanmayı tercih ettim.
PC başında son zamanlarda zaten fazla geçirmediğim içinde konsol almayı düşündüm ve gereksiz bir konsol merakı başladı. gamepass konusunu es geçersek alınır mı diye kendimi sorguladım.

Garantisi 1 ay bile olsa garantisi devam eden cihaz bulsan bence daha iyi
giresunda yaşadığım için ve diğer ilanlara baktığımda da garantisi olan bi tane ilan gördüm, o da sıfır fiyatına yakın para istiyor. tek mantıklı gelen ilan bu olduğu için bunu atmak istedim. gidip hem cihazı hem de kolları deneyerek almayı düşünüyorum.

bende bi ara araştırdığımda benzer fiyatı kafamda kurmuştum pc için ve bu paraya satmak yerine bir süre daha olsun kullanmayı tercih ettim.
PC başında son zamanlarda zaten fazla geçirmediğim içinde konsol almayı düşündüm ve gereksiz bir konsol merakı başladı. gamepass konusunu es geçersek alınır mı diye kendimi sorguladım.
6000 liraya i5 2400 ve GTS 250 li sistem almıştım ve benim için travma yarattı. önce anakart gitti sonra ekran kartıdır hard disk'tir derken elimde sadece aşırı sesli çalışan bir psu, kasa ve işlemci kaldı. zaten bundan dolayı kriz geçirip hastane de yatmıştım o yüzden bilgisayar işine daha da çok odaklandım ki aynı hatayı bir daha yapmayayim diye. konsol merakı varsa Series S kötü değil de o fiyata değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,342
Üyeler
172,658
Son üye
Kızıl1299
Top Bottom