Neler Yeni

2025 yılında güzel bir eski Türk Metin2 (sene 2010-2013) olsa nasıl olurdu?

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
eski bir Metin2 oyuncusuyum. cocukluktan genclıgını burda harcamıs bırıyım. 2014 de bıraktım. ama simdi sosyal medyada sürekli karsıma cıkıyor yeni serverlar vs ama hiçbiri sene 2008 deki zor oyun modu gibi keyif vermıyor. şimdi bile gecen baktım adını bılmedıgım mantıgını anlamadıgım bazı yenı content üretilmiş oyun içerisinde. eski kıvamda bir pvp server acma niyetim var. sırf keyif için. para ile bisiler satılmayacak.

ilginizi çeker miydi ?
saçma sapan lycanlar bisiler vs olmadan, hatta ismi de burdan bile alıp yapabiliriz. ne dersiniz. amacım eski günlerdeki o keyifli lonca savaslarını yapmak. m5 skillerle az efsunlu ıtemlerle savasmak.

Ne dersiniz?

gavanoz

80+
hocam aynı şekilde eski bir metin2 oyuncusu olarak söylüyorum dediğiniz gibi pvp serverlar kendi içinde ayrı bi hal almış gidiyor insanlar oyunu 1 haftada bitirip hesabı itemleri satıp para kazanma peşinde yani bırakın server açanları artık oynayanlar bile sadece satıp para kazanma peşinde bu yüzden tutmaz sadece reklama bile çok ciddi bir bütçe ayırmanız gerekiyor

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı şekilde eski bir metin2 oyuncusu olarak söylüyorum dediğiniz gibi pvp serverlar kendi içinde ayrı bi hal almış gidiyor insanlar oyunu 1 haftada bitirip hesabı itemleri satıp para kazanma peşinde yani bırakın server açanları artık oynayanlar bile sadece satıp para kazanma peşinde bu yüzden tutmaz sadece reklama bile çok ciddi bir bütçe ayırmanız gerekiyor
hocam evet sonuna kadar haklısınız. ama amacımız insanlara parayla keyif satmak değil. forum olarak keyif alıp vakit geçirebileceğimiz bir server yaratmak. EP alanın güçlü oldugu degil, vakit harcayanın güçlü oldugu bir konsept düşünüyorum. ve dışarı reklamdan ziyade forum olarak böyle bir oyuna katılmak istersek sadece forum üyelerine özel linklerle bile ve sadece referans koduyla bile giriş sağlatabiliriz. amacımız keyifli olan ve zaman damga vurmus bu tarz oyunların (ben sadece metin2 oynadım) keyif alabilecek saygılı insanlarla beraber oynanması taraftarıyım. yani güncel hayatta inanın hiçbir oyunu öyle uzun uzadıya oynayasım gelmıyor. kişisel keyif ve oyun tatminim için istiyordum aslında bunu. benim gibi düşünen 2000 kişi bile bulsak oyun keyifli olurki 2000 kişi en az 1 kişiye ref olsa inanın çok zevkli bir sunucumuz olabilir aslında. yetkiyi de forumdan üyelere verebilecegimiz bir sunucu ortamı olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiler eskiden güzeldi
evet benim de içimde büyük özlemdir. yaşım 30 oldu. inanın iş harici dışarıda keyif geçirmek bile bir yere kadar keyif veriyor. haftada 3-5 saatimi keyifle ayırabilecegim beni stresten uzak tutabilecek bir server olsa ve 1 hafta içinde kapanmasa keyifle oynardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa
Tutmaz kimse zorluğa gelemiyor artık yıl olmuş 2025 günde 9 saat oyun oynayıpta m1 skilimi m2 yapmaya mı uğraşacağım ? Milletin işi gücü var elinin altında bi ton teknoloji ve uğraşı var.2008 dediğimiz senede insanların elinde akıllı telefon bile yoktu bir nevi bilgisayara bağımlıydık başka yapabileceğimiz hiçbirşeyimiz yoktu çünkü.

elemin

80+ Bronze
Hocam insanların vakti de kalmadı artık eski tadı alanların yaşı 20'leri geçti çoğu işinde gücünde , eskiden kafamızda hiçbir dert tasa yokken internet kafelere gidip sabahtan akşama oynadığımız vakit güzel gelirdi şimdi evde güzel kasalarda oynayıp o tadı alabileceğin bir ortam yaratmak çok zor.

Ama yapay zeka entegreli gerçekçi bir metin2 yapsa biri hiç düşünmeden oynardım :D

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tutmaz kimse zorluğa gelemiyor artık yıl olmuş 2025 günde 9 saat oyun oynayıpta m1 skilimi m2 yapmaya mı uğraşacağım ? Milletin işi gücü var elinin altında bi ton teknoloji ve uğraşı var.2008 dediğimiz senede insanların elinde akıllı telefon bile yoktu bir nevi bilgisayara bağımlıydık başka yapabileceğimiz hiçbirşeyimiz yoktu çünkü.
hocam bu konuyla ilgili olarak, oyunu isteğimize göre güncelleyebiliriz manasında düşünmüştüm. örneğin saatte 1 bk okunabilir olur,günde 2 saatini harcayan oyuncular 20-30 lv 'e kendini kasabilir. para düsürebilir. biyologlar hızlandırılabilir. aslında 2008 versiyonunun biraz daha günümüze hızandırılmıs seklı gibi düsünebilirsiniz. + basmalarda daha yüksek + basma sansı olur ama asla yüksek sans olmaz +9 a basmak için. bunun gibi her sey aslında degistirilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa
hocam bu konuyla ilgili olarak, oyunu isteğimize göre güncelleyebiliriz manasında düşünmüştüm. örneğin saatte 1 bk okunabilir olur,günde 2 saatini harcayan oyuncular 20-30 lv 'e kendini kasabilir. para düsürebilir. biyologlar hızlandırılabilir. aslında 2008 versiyonunun biraz daha günümüze hızandırılmıs seklı gibi düsünebilirsiniz. + basmalarda daha yüksek + basma sansı olur ama asla yüksek sans olmaz +9 a basmak için. bunun gibi her sey aslında degistirilebilir
Bunun örnekleri var aslında piyasada Elsmt2 gibi mesela tam senin anlattığın tarzda ve 4 yıldır açık ve hala 99 level olabilen bile yok ve online sayısı çok yüksek.

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
Hocam insanların vakti de kalmadı artık eski tadı alanların yaşı 20'leri geçti çoğu işinde gücünde , eskiden kafamızda hiçbir dert tasa yokken internet kafelere gidip sabahtan akşama oynadığımız vakit güzel gelirdi şimdi evde güzel kasalarda oynayıp o tadı alabileceğin bir ortam yaratmak çok zor.

Ama yapay zeka entegreli gerçekçi bir metin2 yapsa biri hiç düşünmeden oynardım :D
hocam her seyi istegimize göre güncelleyebiliriz. oyunu sıkıcı olmayacak sekilde ve günümüz teknolojileriyle de entegre edebiliriz. chat'de AI desteği, hatta hileciler için bile AI ile müdahale olabilir. bunlar ilgilendiğim şeyler zaten. evde ufak caplı denemelerım oluyor bununla alakalı.

hatta insanların dikkatini cekmek ve rekabeti arttırmak için, gerçek ödüllü ws turnuvaları, lonca savasları bile düzenlenebilir. (hediyeden kastım: sinema tiyatro bileti, online oyuncu ekipmanı satan sitelerden hediye çeki vb.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Merkit
Instagram
hasanmerkit
Steam
hasanmerkit
Twitter
hasanmerkit
Facebook
hasanmerkit
Reddit
hasanmerkit
PVP sunucuların hiç biri yasal değil. Hiçbirinin garanti bir geleceği yok. PVP sunucuları, çalınan Metin2 dosyalarıyla açılıyor.

gavanoz

80+
buna katılıyorum insanlar artık reels izlerken bile sabredemiyor onunla uğraşmazlar ve 2k kişi az değil bu arada gördüğünüz çoğu serverda zaten o kadar kişi var

Top Bottom