2025 yılında xbox series s almak

Reaksiyon skoru
1
merhaba, bir gaming notebook sahibiyim ve bununla birlikte şimdiye kadar gow-gow ragnarok ve spiderman oyunlarını oynayıp bitirdim. bir konsol almak istiyorum ve açıkçası asıl istediğim de ps5 ancak fiyatları da çok yüksek. bir arkadaşım ps5 aldığı için xbox series s konsolunu satıyor uygun bir fiyattan. onu alsam ea fc 26, nba 2k26 gibi senelik oyunları ve elden ring, assassin's creed, rdr2 gibi oyunları da rahatça oynayabilir miyim sizce alınmalı mı?

merhaba, bir gaming notebook sahibiyim ve bununla birlikte şimdiye kadar gow-gow ragnarok ve spiderman oyunlarını oynayıp bitirdim. bir konsol almak istiyorum ve açıkçası asıl istediğim de ps5 ancak fiyatları da çok yüksek. bir arkadaşım ps5 aldığı için xbox series s konsolunu satıyor uygun bir fiyattan. onu alsam ea fc 26, nba 2k26 gibi senelik oyunları ve elden ring, assassin's creed, rdr2 gibi oyunları da rahatça oynayabilir miyim sizce alınmalı mı?
Fiyata ve beklentinize bağlı ama alınır

ps5 ilerde alabilirsen bekle onu al alamazsan bütçene göre bundan iyisi yok gamepass alır oynarsın

series s alınır güzel cihaz gamepass ultimate yaparsan hem pc hemde xbox da kullanırsın aboneligi arkadaşın ise 6700 teklif et ne kadar ucuza alırsan kar yada 7000

Biz de daha birkaç ay önce aldık. Müsait tv varsa mantıklı. Xbox pass ile birlikte güzel oluyor. Evde iyi PC olmasına rağmen oynanabilen şeyleri Xboxta oynuyoruz. Hem TV karşısında yatarak oynama rahatlığı var hem de birimiz PCde birimiz Xboxta takılıyoruz genelde.

En son cronos indirdim biraz buglıydı, silip yeniden kursam düzelirdi muhtemelen ama denemedim. Çok çok iyi performans beklememek lazım ama iş görüyor bence.

Piyasada 10 15k değil arkadaşın mı diyor,çift kolmu
piyasada 10-15k arası dediğimi göz ucuyla sarı siteye baktığımda görmüştüm ya, arkadaşımla fiyat konuşmadık çok fazla. 7.5k'ya senin dedi sadece. tek kol olacak. bir de bu depolama konusunda anladığım kadarıyla s/x için optimize edilmemiş oyunları harici ssd bağlayarak oynayabiliyormuşuz sadece öyle midir

Güncel oyunların tamamını oynatır ama düşük görüntü kalitesi verir o konsol, üretim amacı da o zaten kalite isteyen Series X alsın mantığı var. Hafızası da çok düşük 350GB falan kalıyor 2 oyun anca alır ama ucuz ve yeni nesil işte bütçe düşükse iş yapar.

Güncel oyunların tamamını oynatır ama düşük görüntü kalitesi verir o konsol, üretim amacı da o zaten kalite isteyen Series X alsın mantığı var. Hafızası da çok düşük 350GB falan kalıyor 2 oyun anca alır ama ucuz ve yeni nesil işte bütçe düşükse iş yapar.
biraz eski olan oyunları harici ssd ile oynayıp güncel olanları kendi depolama alanıyla oynama planım var işleyebilecek bi plan mı bilmiyorum ama

Geri