2025te İpad Air 5(m1) alınır mı

syren

80+
Reaksiyon skoru
0
2. el temiz bir ilan gördüm kasası tertemiz fakat pili hakkında bilgim yok değişeni falanda yok ama 64gb benim için uzun ömürlü olması çok önemli bu durumda ipad a16 mı almalıyım yoksa ipad air5 m1 mi

kaç para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ne yapıcan

cihaz istanbulda ben farklı şehirdeyim yani 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var onlara anca gelince bakabilirim

cihaz istanbulda ben farklı şehirdeyim yani 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var onlara anca gelince bakabilirim
Hocam ben de satmayı düşünüyorum 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı? Benim ekranda kılcal çizikler var ama ekran koruyucu takınca 0 belli oluyor. Fiyat olarak bir bilgim yoktu 12k falan eder diye düşünüyordum.

Hocam ben de satmayı düşünüyorum 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı? Benim ekranda kılcal çizikler var ama ekran koruyucu takınca 0 belli oluyor. Fiyat olarak bir bilgim yoktu 12k falan eder diye düşünüyordum.
apple in 2. el piyasası çok hareketli bi fikrim yok maalesef ama 12k çok ucuz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a16 almak daha mantıklı batarya hem eskimiştir hemde ağır iş yapmican gerek yok m işlemciye a16 bataryayı daha verimli kullanıyo
ama yamulmasindan cok korkuyorum a16nin ya yamuldugu an gitti yani tum tablet o cok kafami celiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,750
Üyeler
183,630
Son üye
ustnarm
Geri