kastınız nedir ?m1 tabi ki ama durumu da onemli.
bazen oyun çoğunlukla ders dizi filmkaç para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve ne yapıcan
parasi, nasil kullanildigi, m1 oldugu icin pil dongusune bakamazsin ama 3utoolstan bakabilirsin.kastınız nedir ?
bazen oyun çoğunlukla ders dizi film
15.5k
a16 almak daha mantıklı batarya hem eskimiştir hemde ağır iş yapmican gerek yok m işlemciye a16 bataryayı daha verimli kullanıyokastınız nedir ?
bazen oyun çoğunlukla ders dizi film
15.5k
Hocam ben de satmayı düşünüyorum 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı? Benim ekranda kılcal çizikler var ama ekran koruyucu takınca 0 belli oluyor. Fiyat olarak bir bilgim yoktu 12k falan eder diye düşünüyordum.cihaz istanbulda ben farklı şehirdeyim yani 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var onlara anca gelince bakabilirim
apple in 2. el piyasası çok hareketli bi fikrim yok maalesef ama 12k çok ucuz benceHocam ben de satmayı düşünüyorum 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı? Benim ekranda kılcal çizikler var ama ekran koruyucu takınca 0 belli oluyor. Fiyat olarak bir bilgim yoktu 12k falan eder diye düşünüyordum.
ama yamulmasindan cok korkuyorum a16nin ya yamuldugu an gitti yani tum tablet o cok kafami celiyora16 almak daha mantıklı batarya hem eskimiştir hemde ağır iş yapmican gerek yok m işlemciye a16 bataryayı daha verimli kullanıyo